Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: HULIT II Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19813
HULIT II Krakowska Szkoła Bramkarzy
Moja 1-4-3-3 Tactiek Własna 1
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 29
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 59
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Val rent richting de bal. Val passt de bal zonder na te denken. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel. Quang Ðạt probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aset rent richting de bal. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt geeft een hoge lob. Kuś heeft problemen om de bal te vangen. Kuś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bizzozero passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Arango maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arango naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Freibergs geeft een lange en hoge pass. Töre rent richting de bal. Val onderschept slim de pass. Val draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:1

23e minuut.
Straub passt de bal met de wreef. Topola met een sublieme pass. Beclea rent richting de bal. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski geeft een hoge lob. Beclea kopt de bal weg. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel. Quang Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Garlobo heeft problemen om de bal te vangen. Garlobo speelt de bal door. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero passt de bal zonder na te denken. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea draait met de bal, schiet en ... Quang Ðạt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:2

39e minuut.
Straub rent richting de bal. Aset verovert de bal door een tackle van achteren. Aset geeft een lange en hoge pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Freibergs speelt de bal door. Aset bereikt de bal nog maar net als eerste. Aset geeft een hoge lob. Val is nu in balbezit. Val draait met de bal, schiet en ... Quang Ðạt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Kuś de bal. Paluchowski onderschept slim de pass. Paluchowski geeft de bal voor. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ... Quang Ðạt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:3

45e minuut.
Kurman komt het veld opgelopen. Mierzwa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 53%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 47%.
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:3

47e minuut.
Garlobo speelt de bal door. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topola. Beclea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beclea komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Inworp. Mierzwa met een snelle inworp. Gómez Castaño geeft een lange en hoge pass. Kuś maakt een snoekduik en kopt de bal. Gamezardashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:3

51e minuut.
Bizzozero passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Val is nu in balbezit. Val haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:4

57e minuut.
Val is nu in balbezit. Val geeft een hoge lob. Kurman heeft problemen om de bal te vangen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Twardzik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Twardzik passt de bal in één keer door. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 2:4

66e minuut.
Val is nu in balbezit. Töre begaat een overtreding. Val is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitranc komt het veld opgelopen. Val wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Beclea rent richting de bal. Topola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beclea raakt geblesseerd tijdens het duel. Žarkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beclea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez Castaño krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Aset rent richting de bal. Aset probeert naar een medespeler te passen. Garlobo speelt de bal door. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Topola verovert de bal door een tackle van achteren. Topola geeft de bal voor. Aset geeft de bal voor. Val is nu in balbezit. Val haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 49%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 51%.
HULIT II - Krakowska Szkoła Bramkarzy 2:5