Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni LKS ISKRA ISKRZYNIA
532 classico Tactiek IQ
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten solid
average Passen adequate
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Brychczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Isbrandt de bal. Sanpedro is nu in balbezit. Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Robak heeft problemen om de bal te vangen. Robak passt de bal met de wreef. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:1

17e minuut.
Biczak met een sublieme pass. Košuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta met een sublieme pass. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Voyeux bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Nieznośny met een sublieme pass. Kekelík geeft de bal voor. Košuta geeft een lange en hoge pass. Sats is nu in balbezit. Sats schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sats is nu in balbezit. Sats geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nieznośny de bal. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Voyeux bokst de bal weg.

29e minuut.
Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robak rent richting de bal. Robak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 58%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 42%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:1

51e minuut.
Urbacz speelt de bal door. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Brychczy rent richting de bal. Brychczy haalt uit met een fantastische trap. Mauês verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:1

57e minuut.
Wörsdorffer rent richting de bal. Kekelík onderschept slim de pass. Kekelík geeft de bal voor. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Robak geeft een hoge lob. Voyeux met een sublieme pass. Szulca kopt de bal weg. Ullaga probeert de bal aan de voet te houden. Biczak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 52%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:1