Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: HULIT II Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20443
HULIT II FC Sznurki
Moja 1-4-3-3 Tactiek 5D_4M_1A_v2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten average
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves geeft een lange en hoge pass. Arango is nu in balbezit. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic schiet op doel. Quang Ðạt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras onderschept slim de pass. Fras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kocot speelt de bal door. Buttigieg rent richting de bal. Tymrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño haalt uit met een fantastische trap. Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buttigieg met een sublieme pass. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu speelt de bal door. Martinovic rent richting de bal. Martinovic haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is Gómez Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz is nu in balbezit. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Esteves met de inworp. Spânu geeft een hoge lob. Arango heeft problemen om de bal te vangen. Fras rent richting de bal. Fras schiet op doel. Quang Ðạt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft de bal voor. Tymrowski rent richting de bal. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Martinovic speelt de bal door. Spânu rent richting de bal. Spânu passt de bal met de wreef. Fras rent richting de bal. Fras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fras probeert naar een medespeler te passen. Töre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - FC Sznurki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 45%, FC Sznurki 55%.
HULIT II - FC Sznurki 0:1

47e minuut.
Trường Long is nu in balbezit. Trường Long met een sublieme pass. Fras speelt de bal door. Martinovic rent richting de bal. Martinovic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu probeert naar een medespeler te passen. Töre is nu in balbezit. Martinovic verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovic haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Straub rent richting de bal. Straub passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño is nu in balbezit. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Tymrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bursiak geeft de bal voor. Martinovic rent richting de bal. Martinovic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 41%, FC Sznurki 59%.
HULIT II - FC Sznurki 0:1