Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26703
FC Ostpreußen Allenstein WE ARE ALL NEGAN
test2 Tactiek 4-3-3 DEF
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
52.9 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Mendel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minh Nhật de bal. Minh Nhật geeft de bal voor. Çərkəzzadə kopt de bal weg. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Žilavec passt de bal in één keer door. Domaszewicz rent richting de bal. Domaszewicz geeft de bal voor. Alaña rent richting de bal. Alaña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dell`Olio passt de bal met de wreef. Marsano verovert de bal door een tackle van achteren. Solís is nu in balbezit. Solís geeft een hoge lob. Alaña maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Minh Nhật heeft problemen om de bal te vangen. Minh Nhật passt de bal zonder na te denken. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Pilarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mendel passt de bal in één keer door. Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Mendel rent richting de bal. Mendel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Velíšek heeft problemen om de bal te vangen. Szczurowski met een sublieme pass. Solís rent richting de bal. Solís geeft de bal voor. Golec krijgt zijn hoofd ertegen. Tymejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alaña rent richting de bal. Alaña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - WE ARE ALL NEGAN 0:1

32e minuut.
Szczurowski rent richting de bal. Mendel begaat een overtreding. Szczurowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczurowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Solís de bal. Solís geeft de bal voor. Alaña maakt een snoekduik en kopt de bal. Tymejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bolesta met een sublieme pass. Babaverdiyev controleert de bal met de borst. Solís rent richting de bal. Solís geeft een hoge lob. Alaña krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

35e minuut.
Bolesta geeft een lange en hoge pass. Szczurowski kopt de bal weg. Golec rent richting de bal. Solís geeft een hoge lob. Alaña springt en kopt de bal. Tymejczyk bokst de bal weg.

39e minuut.
Minh Nhật probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babaverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Dell`Olio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich onderschept slim de pass. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 49%, WE ARE ALL NEGAN 51%.
FC Ostpreußen Allenstein - WE ARE ALL NEGAN 0:1

46e minuut.
Lion komt het veld opgelopen. Kaffenberger komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Dell`Olio de bal. Dell`Olio passt de bal in één keer door. Solís is nu in balbezit. Solís geeft een hoge lob. Kaffenberger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szczurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Elchechoury is nu in balbezit. Elchechoury geeft een lange en hoge pass. Alaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Mircea de bal. Minh Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nhật speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Solís geeft een hoge lob. Žilavec heeft problemen om de bal te vangen. Alaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Velíšek kopt de bal weg. Klungelig pakt Alaña de bal. Choné bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña verovert de bal door een tackle van achteren. Kempa is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Žilavec kopt de bal weg. Kaffenberger speelt de bal door. Solís rent richting de bal. Solís geeft een lange en hoge pass. Kaffenberger krijgt zijn hoofd ertegen. Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marsano probeert naar een medespeler te passen. Choné bereikt de bal nog maar net als eerste. Choné geeft een hoge lob. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Minh Nhật passt de bal zonder na te denken. Žilavec is nu in balbezit. Žilavec passt de bal in één keer door. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 43%, WE ARE ALL NEGAN 57%.
FC Ostpreußen Allenstein - WE ARE ALL NEGAN 0:1