Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni FC Defenders
532 classico Tactiek 4 3 3 Dani
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Aragoneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsch passt de bal in één keer door. Kirov rent richting de bal. Kirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Laczi verovert de bal door een tackle van achteren. Laczi passt de bal met de wreef. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Olivares geeft een hoge lob. Kirsch rent richting de bal. Met opzet legt Vidal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vidal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vidal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Frączczak passt de bal met de wreef. İsmayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılov passt de bal zonder na te denken. Kirov rent richting de bal. Kirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Skubała geeft de bal voor. Ivanec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasikowski. Ivanec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ivanec kan niet meer verder spelen. Buljubašić komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Inworp. Wujec met een snelle inworp. İsmayılov is nu in balbezit. İsmayılov haalt uit met een fantastische trap. Oblak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kirsch is nu in balbezit. Kirsch geeft een lange en hoge pass. Oblak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirov rent richting de bal. Kirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch passt de bal zonder na te denken. Kirov is nu in balbezit. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 0:1

40e minuut.
Kirov rent richting de bal. Kirov passt de bal in één keer door. Kirsch rent richting de bal. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 53%, FC Defenders 47%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Ciliński de bal. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aragoneses de bal. Kirsch rent richting de bal. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Stilyanov passt de bal zonder na te denken. Wujec rent richting de bal. Wujec passt de bal zonder na te denken. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch schiet op doel. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Olivares speelt de bal door. Wujec geeft een hoge lob. Kirsch rent richting de bal. Kirsch haalt uit met een fantastische trap. Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 0:3

59e minuut.
Ciliński met een sublieme pass. Olivares rent richting de bal. Olivares passt de bal zonder na te denken. Kirov is nu in balbezit. Kirov haalt uit met een fantastische trap. Voyeux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Stacey rent richting de bal. Stacey geeft de bal voor. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stacey kopt de bal weg. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała probeert naar een medespeler te passen. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 1:3

70e minuut.
İsmayılov rent richting de bal. Kirov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Laczi ... Strafschop! Directe rode kaart, Laczi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Laczi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirsch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 1:4

75e minuut.
Kirsch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ventre komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Olivares heeft problemen om de bal te vangen. Olivares passt de bal zonder na te denken. Kirsch rent richting de bal. Kirsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kirov rent richting de bal. Kirov schiet op doel. Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 1:5

80e minuut.
Aragoneses kopt de bal weg. Skubała rent richting de bal. Skubała speelt de bal door. Ventre rent richting de bal. Ventre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kirsch rent richting de bal. Kirsch speelt de bal door. Kirov rent richting de bal. Kirov schiet op doel. Voyeux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 1:6

90e minuut.
Kirov onderschept slim de pass. Kirov passt de bal in één keer door. Kirsch is nu in balbezit. Kirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 61%, FC Defenders 39%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - FC Defenders 1:7