Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37497
multiFc Kokotowskie Siuxy
532 Tactiek 532 New
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten outstanding
very good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Hannuksela passt de bal zonder na te denken. Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti passt de bal in één keer door. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:1

8e minuut.
Berglund probeert naar een medespeler te passen. Marina rent richting de bal. Marina geeft een lange en hoge pass. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wyhowski met een sublieme pass. Granica is nu in balbezit. Granica passt de bal in één keer door. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Marina onderschept slim de pass. Marina passt de bal in één keer door. Ticu met een sublieme pass. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:2

21e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal met de wreef. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz draait met de bal, schiet en ... Czajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pouso met een sublieme pass. Ślepokura rent richting de bal. Di Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Di Laura haalt uit met een fantastische trap. Mies probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:3

26e minuut.
Wyhowski geeft een lange en hoge pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bartołowicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Buitenspel voor Valderrama. Goede buitenspelval van de verdediging. Berglund neemt vlug de vrije trap. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. Mies werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wyhowski rent richting de bal. Wyhowski passt de bal in één keer door. Granica probeert naar een medespeler te passen. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kiersted passt de bal in één keer door. Hofstetter rent richting de bal. Di Laura rent richting de bal. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Berglund passt de bal met de wreef. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu passt de bal in één keer door. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... Mies bokst de bal weg. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura draait met de bal, schiet en ... Mies maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:4

37e minuut.
Koulakiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Koulakiotis geeft de bal voor. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:5

39e minuut.
Toodo is nu in balbezit. Toodo passt de bal in één keer door. Luzzatti met een sublieme pass. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ślepokura met een sublieme pass. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft de bal voor. Klungelig pakt Ticu de bal. Ticu passt de bal in één keer door. Mies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 58%, Kokotowskie Siuxy 42%.
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:5

50e minuut.
Valderrama kopt de bal weg. Luzzatti speelt de bal door. Toodo met een sublieme pass. Di Laura is nu in balbezit. Di Laura haalt uit met een fantastische trap. Mies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:6

52e minuut.
Luzzatti is nu in balbezit. Luzzatti passt de bal zonder na te denken. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. Mies maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:7

57e minuut.
Kiersted geeft een hoge lob. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura probeert naar een medespeler te passen. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Di Laura passt de bal zonder na te denken. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:8

69e minuut.
Koulakiotis geeft een lange en hoge pass. Hofstetter speelt de bal door. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... Mies bokst de bal weg.

75e minuut.
Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu begaat een overtreding. Di Laura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Luzzatti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Luzzatti rent richting de bal. Luzzatti passt de bal zonder na te denken. Daar is Di Laura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Laura haalt uit met een fantastische trap. Mies werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:9

88e minuut.
Berglund kopt de bal weg. Ticu rent richting de bal. Ticu passt de bal met de wreef. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 54%, Kokotowskie Siuxy 46%.
multiFc - Kokotowskie Siuxy 0:9