Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: multiFc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 36546
multiFc FC Arsenal Zakrzów Czarni
442 Tactiek 532 classico
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Bartołowicz met een sublieme pass. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stilyanov. Stilyanov krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Skubała met een sublieme pass. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov met een sublieme pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:1

9e minuut.
Aragoneses geeft een hoge lob. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt speelt de bal door. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Stilyanov geeft een hoge lob. Isbrandt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Crispim de bal onder controle te krijgen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyhowski geeft een hoge lob. Stacey kopt de bal weg. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Skubała speelt de bal door. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt passt de bal in één keer door. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stilyanov is nu in balbezit. Dobrinoiu begaat een overtreding. Stilyanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopciński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Skubała passt de bal zonder na te denken. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal in één keer door. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oblak geeft een lange en hoge pass. Drăguş onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopciński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wyhowski geeft de bal voor. Bartołowicz is nu in balbezit. Oblak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oblak krijgt een gele kaart. Bartołowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granica zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Wyhowski geeft de bal voor. Kąpała kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopciński de bal. Mansikkamaa is nu in balbezit. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. Voyeux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Skubała met een sublieme pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stilyanov de bal. Stilyanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 44%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 56%.
multiFc - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:1

57e minuut.
Kekelík kopt de bal weg. Wyhowski rent richting de bal. Wyhowski met een sublieme pass. Mansikkamaa is nu in balbezit. Mansikkamaa haalt uit met een fantastische trap. Voyeux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Oblak rent richting de bal. Oblak geeft een hoge lob. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
multiFc - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:1

62e minuut.
Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekelík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mansikkamaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrinoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartołowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wyhowski passt de bal zonder na te denken. Mies heeft problemen om de bal te vangen. Mies probeert naar een medespeler te passen. Granica geeft een lange en hoge pass. Bartołowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Crispim is nu in balbezit. Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Capita bokst de bal weg.

73e minuut.
Kopciński is nu in balbezit. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Aragoneses controleert de bal met de borst. Mansikkamaa onderschept slim de pass. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ... Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:1

86e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kąpała de bal. Kąpała speelt de bal door. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap. Voyeux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stacey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Valderrama kopt de bal weg. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała geeft de bal voor. Granica rent richting de bal. Granica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 30%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 70%.
multiFc - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:1