Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowska Szkoła Bramkarzy multiFc
Własna 1 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten solid
excellent Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Crispim passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim geeft een lange en hoge pass. Žarkov kopt de bal weg. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Beclea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Žarkov probeert naar een medespeler te passen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Val de bal. Val draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Peterka met een sublieme pass. Beclea is nu in balbezit. Beclea passt de bal met de wreef. Val is nu in balbezit. Val haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Mansikkamaa rent richting de bal. Peterka begaat een overtreding. Mansikkamaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrinoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mansikkamaa rent richting de bal. Freibergs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freibergs krijgt een gele kaart. Mansikkamaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Mansikkamaa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grimaud bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Inworp. Garlobo met een snelle inworp. Žarkov is nu in balbezit. Žarkov geeft de bal voor. Val krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Peterka rent richting de bal. Granica verovert de bal door een tackle van achteren. Granica passt de bal zonder na te denken. Mansikkamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Val raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klančnik komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft de bal voor. Garlobo rent richting de bal. Garlobo geeft een hoge lob. Beclea springt en kopt de bal. Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Aset geeft de bal voor. Valderrama kopt de bal weg. Peterka rent richting de bal. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 39%, multiFc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - multiFc 0:0

48e minuut.
Žarkov speelt de bal door. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea onderschept slim de pass. Beclea passt de bal zonder na te denken. Klančnik rent richting de bal. Klančnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Absec komt het veld opgelopen. Niva-aho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Absec met een snelle inworp. Žarkov rent richting de bal. Žarkov probeert naar een medespeler te passen. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap. Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Aset geeft een lange en hoge pass. Beclea is nu in balbezit. Met opzet legt Crispim zijn tegenspeler op de grond. Crispim krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Capita trapt de bal weg van het doel. Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Absec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Absec krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mansikkamaa rent richting de bal. Smolarek met een sublieme pass. Daar is Mansikkamaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ... Grimaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowska Szkoła Bramkarzy - multiFc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowska Szkoła Bramkarzy 47%, multiFc 53%.
Krakowska Szkoła Bramkarzy - multiFc 0:1