Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: HULIT II Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21611
HULIT II Trąbki FC
Moja 1-4-3-3 Tactiek Martino
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
57.7 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten excellent
good Passen good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Prutton is nu in balbezit. Arango rent richting de bal. Prutton verovert de bal door een tackle van achteren. Prutton schiet op doel. Quang Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Megleski zal de hoekschop nemen. Prutton kan de bal niet met de borst controleren. Töre probeert naar een medespeler te passen. Prutton rent richting de bal. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ogryczak verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczodrowski zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Topolus passt de bal met de wreef. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski met een sublieme pass. Topolus rent richting de bal. Topolus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski passt de bal in één keer door. Weigelt rent richting de bal. Weigelt geeft een hoge lob. Hinz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ogryczak rent richting de bal. Szczodrowski rent richting de bal. Ogryczak onderschept slim de pass. Ogryczak geeft de bal voor. Gómez Castaño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ogryczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczodrowski met de inworp. Megleski rent richting de bal. Megleski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Popovici passt de bal in één keer door. Megleski geeft een hoge lob. Arango is nu in balbezit. Prutton verovert de bal door een tackle van achteren. Prutton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 41%, Trąbki FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HULIT II - Trąbki FC 0:0

46e minuut.
Topola komt het veld opgelopen. Mierzwa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Weigelt passt de bal in één keer door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Chorco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Trąbki FC 1:0

49e minuut.
Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski geeft de bal voor. Prutton rent richting de bal. Prutton schiet op doel. Quang Ðạt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HULIT II - Trąbki FC 1:1

67e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Hinz onderschept slim de pass. Hinz passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño schiet op doel. Chorco bokst de bal weg.

69e minuut.
Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea geeft de bal voor. Prutton kopt de bal weg. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Trąbki FC 1:2

70e minuut.
Tymrowski geeft een lange en hoge pass. Gómez Castaño kopt de bal weg. Casanova rent richting de bal. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Hinz is nu in balbezit. Straub rent richting de bal. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HULIT II - Trąbki FC 2:2

76e minuut.
Inworp. Kubas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Topola geeft een hoge lob. Gómez Castaño heeft problemen om de bal te vangen. Klag is nu in balbezit. Gómez Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici geeft een lange en hoge pass. Prutton is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Straub rent richting de bal. Straub met een sublieme pass. Weigelt geeft een lange en hoge pass. Tymrowski heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 36%, Trąbki FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HULIT II - Trąbki FC 2:2