Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ISKRA ISKRZYNIA FC Sznurki
IQ Tactiek 5D_4M_1A_v2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten average
good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Hetman geeft de bal voor. Spânu kopt de bal weg. Sanpedro probeert de bal met de borst te controleren. Martinovic rent richting de bal. Martinovic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kranc geeft een hoge lob. Inworp. Esteves met een snelle inworp. Spânu is nu in balbezit. Spânu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Robak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Košuta geeft een lange en hoge pass. Bursiak is nu in balbezit. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Dobias speelt de bal door. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak passt de bal met de wreef. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Martinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco onderschept slim de pass. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovic rent richting de bal. Martinovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Esteves met een snelle inworp. Spânu geeft een hoge lob. Martinovic rent richting de bal. Martinovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - FC Sznurki 0:1

40e minuut.
Fras is nu in balbezit. Fras geeft een lange en hoge pass. Martinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal met de wreef. Martinovic rent richting de bal. Martinovic draait met de bal, schiet en ... Mauês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - FC Sznurki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 61%, FC Sznurki 39%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - FC Sznurki 0:2

49e minuut.
Sats bereikt de bal nog maar net als eerste. Merda onderschept slim de pass. Merda geeft een hoge lob. Martinovic is nu in balbezit. Martinovic geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Fras speelt de bal door. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic is nu in balbezit. Martinovic draait met de bal, schiet en ... Mauês maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ISKRA ISKRZYNIA - FC Sznurki 0:3

62e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves geeft een lange en hoge pass. Daar is Fresco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovic rent richting de bal. Martinovic schiet op doel. Mauês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Esteves geeft een lange en hoge pass. Fresco rent richting de bal. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic schiet op doel. Mauês maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fresco kopt de bal weg. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fras de bal. Fras geeft een lange en hoge pass. Martinovic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hetman geeft een hoge lob. Dobias kopt de bal weg. Spânu speelt de bal door. Martinovic rent richting de bal. Martinovic passt de bal zonder na te denken. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ISKRA ISKRZYNIA 55%, FC Sznurki 45%.
LKS ISKRA ISKRZYNIA - FC Sznurki 0:3