Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni Krakowska Szkoła Bramkarzy
532 classico Tactiek Własna 1
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Veznik geeft een lange en hoge pass. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı begaat een overtreding. Yabancı krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Laczi onderschept slim de pass. Laczi geeft de bal voor. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Grimaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aragoneses geeft een hoge lob. Garlobo rent richting de bal. Garlobo passt de bal met de wreef. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val schiet op doel. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bizzozero met een sublieme pass. Beclea is nu in balbezit. Oblak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oblak krijgt een gele kaart. Beclea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bizzozero komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Garlobo geeft een lange en hoge pass. Val rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garlobo zal de hoekschop nemen. Beclea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bizzozero onderschept slim de pass. Bizzozero geeft een hoge lob. Val is nu in balbezit. Val schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 51%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 49%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Krakowska Szkoła Bramkarzy 0:1

51e minuut.
Stilyanov met een sublieme pass. Yabancı is nu in balbezit. Freibergs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freibergs krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała geeft de bal voor. Daar is Paluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:1

53e minuut.
Val speelt de bal door. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Yabancı geeft een hoge lob. Stilyanov kopt de bal weg. Smolarek probeert de bal aan de voet te houden. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Grimaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laczi zijn tegenspeler op de grond. Žarkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Veznik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Oblak de bal. Beclea rent richting de bal. Beclea draait met de bal, schiet en ... Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Veznik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotnik komt het veld opgelopen. Klančnik komt het veld opgelopen. Vitranc komt het veld opgelopen. Sega komt het veld opgelopen. Stilyanov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Krakowska Szkoła Bramkarzy 2:1

63e minuut.
Val is nu in balbezit. Kekelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Val tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Val krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kotnik is nu in balbezit. Yabancı verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı met een sublieme pass. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bizzozero rent richting de bal. Bizzozero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kekelík de bal. Val is nu in balbezit. Val schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Skubała speelt de bal door. Bizzozero rent richting de bal. Laczi onderschept slim de pass. Skubała geeft een hoge lob. Stilyanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Grimaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Paluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Krakowska Szkoła Bramkarzy 3:1

82e minuut.
Nieznośny rent richting de bal. Nieznośny geeft de bal voor. Klančnik probeert de bal aan de voet te houden. Val is nu in balbezit. Val draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 42%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 58%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - Krakowska Szkoła Bramkarzy 3:1