Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.036
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32299
FC Ostpreußen Allenstein Krakowska Szkoła Bramkarzy
test2 Tactiek Własna 1
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 14
8 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
55.1 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Hooteghem geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə heeft problemen om de bal te vangen. Paluchowski is nu in balbezit. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bizzozero probeert naar een medespeler te passen. Kempa is nu in balbezit. Kempa geeft een lange en hoge pass. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veznik is nu in balbezit. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili bokst de bal weg.

23e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paluchowski. Paluchowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kempa kan de bal niet met de borst controleren. Žarkov is nu in balbezit. Mendel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tymejczyk trapt de bal weg van het doel. Ehrlich kopt de bal weg. Veznik probeert de bal aan de voet te houden. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bizzozero is nu in balbezit. Choné tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bizzozero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bizzozero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Val is nu in balbezit. Val haalt uit met een fantastische trap. Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta geeft de bal voor. Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero geeft een hoge lob. Val krijgt zijn hoofd ertegen. Tymejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Zain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 47%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 53%.
FC Ostpreußen Allenstein - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:0

47e minuut.
Bizzozero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzozero geeft een hoge lob. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo passt de bal zonder na te denken. Žarkov is nu in balbezit. Žarkov geeft de bal voor. Val maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tymejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Choné is nu in balbezit. Minh Nhật geeft de bal voor. Veznik is nu in balbezit. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Beclea kopt de bal weg. Val heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žilavec. Žilavec krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Absec komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Žarkov is nu in balbezit. Bolesta verovert de bal door een tackle van achteren. Bolesta geeft de bal voor. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Çərkəzzadə kan de bal niet met de borst controleren. Çərkəzzadə met een sublieme pass. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich schiet op doel. Smolarek probeert de bal aan de voet te houden. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bolesta met een sublieme pass. Hooteghem controleert de bal met de borst. Žarkov speelt de bal door. Hooteghem geeft de bal voor. Ehrlich maakt een snoekduik en kopt de bal. Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Minh Nhật speelt de bal door. Hooteghem rent richting de bal. Hooteghem geeft de bal voor. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Smolarek geeft een lange en hoge pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano begaat een overtreding. Urbano krijgt een gele kaart. Beclea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beclea kan niet meer verder spelen. Kotnik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Veznik geeft de bal voor. Choné controleert de bal met de borst. Minh Nhật geeft de bal voor. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich geeft de bal voor. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 40%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 60%.
FC Ostpreußen Allenstein - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:0