Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni HULIT II
532 classico Tactiek Moja 1-4-3-3
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten outstanding
good Passen good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Kocot onderschept slim de pass. Kocot geeft de bal voor. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś draait met de bal, schiet en ... Evrard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kocot passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño onderschept slim de pass. Gómez Castaño schiet op doel. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kuś passt de bal zonder na te denken. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gómez Castaño de bal. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:1

28e minuut.
Bruzda geeft de bal voor. Stilyanov probeert de bal aan de voet te houden. Isbrandt kopt de bal weg. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. Quang Ðạt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kocot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinz geeft de bal voor. Klungelig pakt Ullaga de bal. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś haalt uit met een fantastische trap. Voyeux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Straub is nu in balbezit. Straub geeft een hoge lob. Hinz springt en kopt de bal. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:2

35e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño schiet op doel. Malancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Voyeux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 70%, HULIT II 30%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:2

46e minuut.
Topola komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Straub rent richting de bal. Straub passt de bal in één keer door. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malancu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kuś rent richting de bal. Kuś passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño haalt uit met een fantastische trap. Voyeux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:3

53e minuut.
Stilyanov kopt de bal weg. Yabancı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weigelt. Weigelt krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Moise schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hinz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruzda met een snel genomen vrije trap. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño schiet op doel. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Isbrandt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Töre maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:4

67e minuut.
Bruzda passt de bal in één keer door. Kocot rent richting de bal. Kocot passt de bal in één keer door. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kocot speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz passt de bal in één keer door. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño schiet op doel. Voyeux bokst de bal weg. Inworp. Ventre komt het veld opgelopen. Pasikowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Malancu met een sublieme pass. Buitenspel voor Ventre. Goede buitenspelval van de verdediging. Arango maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuś is nu in balbezit. Kuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:5

85e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Töre is nu in balbezit. Töre geeft de bal voor. Kocot is nu in balbezit. Kocot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:6

87e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Kocot probeert naar een medespeler te passen. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś schiet op doel. Voyeux probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Laczi passt de bal met de wreef. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı passt de bal met de wreef. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 73%, HULIT II 27%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - HULIT II 0:6