Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartan Gniezno Ha Ho He HBSC
Testy Tactiek PeP`sikM
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Dandu probeert naar een medespeler te passen. Muncescu rent richting de bal. Muncescu passt de bal zonder na te denken. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải schiet op doel. Dempsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Przerada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velásquez de bal. Tuấn Khải tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Khải krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartan Gniezno 46%, Ha Ho He HBSC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartan Gniezno - Ha Ho He HBSC 0:0

46e minuut.
Muncescu kopt de bal weg. Daar is Leemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubas rent richting de bal. Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans schiet op doel. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal zonder na te denken. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Gwalbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Ha Ho He HBSC 0:1

83e minuut.
Kabát met een snelle inworp. Dubas speelt de bal door. Kabát is nu in balbezit. Kabát geeft een lange en hoge pass. Amorginos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartan Gniezno 53%, Ha Ho He HBSC 47%.
Spartan Gniezno - Ha Ho He HBSC 0:1