Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Nygusy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16886
Nygusy Real Miniszewo
5-2-3 Tactiek eŁKSa v.3
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Kolski onderschept slim de pass. Kolski geeft een hoge lob. Frygier rent richting de bal. Frygier draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Real Miniszewo 0:1

6e minuut.
Frygier probeert naar een medespeler te passen. Mocarzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolski de bal. Jasieńczyk rent richting de bal. Jasieńczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Heick met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş speelt de bal door. Heick rent richting de bal. Heick schiet op doel. Bălăşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Frygier is nu in balbezit. Mocarzel begaat een overtreding. Frygier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karolkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heick kopt de bal weg. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Titirică geeft een hoge lob. Kolski probeert de bal met de borst te controleren. Jasieńczyk rent richting de bal. Jasieńczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nygusy - Real Miniszewo 1:1

43e minuut.
Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frygier de bal. Frygier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Real Miniszewo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 49%, Real Miniszewo 51%.
Nygusy - Real Miniszewo 1:2

46e minuut.
Heick met een sublieme pass. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz passt de bal zonder na te denken. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał geeft een lange en hoge pass. Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Heick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Maestroni de bal. Frygier is nu in balbezit. Frygier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bălăşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bordakiewicz met een sublieme pass. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał geeft de bal voor. Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Heick draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kolski passt de bal in één keer door. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocarzel. Mocarzel krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kolski passt de bal in één keer door. Jasieńczyk is nu in balbezit. Kolski verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał draait met de bal, schiet en ... Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bălăşoiu met een sublieme pass. Jasieńczyk kopt de bal weg. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał onderschept slim de pass. Rępał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Buitenspel voor Jasieńczyk. Goede buitenspelval van de verdediging. Bordakiewicz neemt vlug de vrije trap. Frygier is nu in balbezit. Frygier haalt uit met een fantastische trap. Bălăşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Real Miniszewo 1:3

79e minuut.
Maestroni probeert naar een medespeler te passen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko geeft een hoge lob. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koźbiał geeft de bal voor. Bălăşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 60%, Real Miniszewo 40%.
Nygusy - Real Miniszewo 1:3