Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Haczów Słupia Ustka
1-5-3-2p Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Teller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Precel begaat een overtreding. Teller raakt geblesseerd tijdens het duel. Franca komt bij de bal en schiet. Maghiran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Mikołajczuk met de inworp. Franca met een sublieme pass. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gornati is nu in balbezit. Franca verovert de bal door een tackle van achteren. Franca probeert naar een medespeler te passen. Teller rent richting de bal. Teller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milin is nu in balbezit. Met opzet legt Sencial zijn tegenspeler op de grond. Sencial krijgt een gele kaart. Milin raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüfenacht komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas is nu in balbezit. Franca onderschept slim de pass. Franca geeft een lange en hoge pass. Nasolu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Franca verovert de bal door een tackle van achteren. Franca passt de bal met de wreef. Dueñas is nu in balbezit. Nasolu onderschept slim de pass. Nasolu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 52%, Słupia Ustka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Haczów - Słupia Ustka 0:0

48e minuut.
Andrade speelt de bal door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mikołajczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milin rent richting de bal. Mikołajczuk begaat een overtreding. Milin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Milin kan niet meer verder spelen. Coppens komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Korkut verovert de bal door een tackle van achteren. Korkut probeert naar een medespeler te passen. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller verovert de bal door een tackle van achteren. Teller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Precel rent richting de bal. Andrade met een sublieme pass. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Słupia Ustka 1:0

82e minuut.
Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukierek is nu in balbezit. Lukierek geeft een hoge lob. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu haalt uit met een fantastische trap. Maghiran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 54%, Słupia Ustka 46%.
LKS Haczów - Słupia Ustka 1:0