Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTPN PIŁA TNT Dragon Tornado Club
3-5-2 OFF Tactiek 5212 bok v2
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kässler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kässler geeft een lange en hoge pass. Daar is Trzonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Samburski probeert naar een medespeler te passen. Pozorek probeert naar een medespeler te passen. Kospić is nu in balbezit. Kospić geeft een lange en hoge pass. Durán springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Dylewski onderschept slim de pass. Dylewski geeft een hoge lob. Ćorić is nu in balbezit. Kässler onderschept slim de pass. Kässler draait met de bal, schiet en ... Wirawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Andraszak geeft de bal voor. Samburski rent richting de bal. Samburski speelt de bal door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel. Wirawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pozorek kopt de bal weg. Kässler is nu in balbezit. Kässler haalt uit met een fantastische trap. Wirawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Prosperi rent richting de bal. Prosperi geeft een lange en hoge pass. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller schiet op doel. Ferling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - TNT Dragon Tornado Club 1:0

19e minuut.
Lattina onderschept slim de pass. Kospić verovert de bal door een tackle van achteren. Kospić met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... Wirawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kässler is nu in balbezit. Kässler met een sublieme pass. Samburski speelt de bal door. Durán controleert de bal met de borst. Durán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Collor geeft de bal voor. Klungelig pakt Ćorić de bal. Kässler is nu in balbezit. Kässler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Bartczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča begaat een overtreding. Kamenča krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bartczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartczuk met een snel genomen vrije trap. Kässler kopt de bal weg. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KTPN PIŁA - TNT Dragon Tornado Club 1:1

40e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Prosperi rent richting de bal. Prosperi geeft een hoge lob. Bataller is nu in balbezit. Bataller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kamenča met een sublieme pass. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczuk is nu in balbezit. Bataller verovert de bal door een tackle van achteren. Bataller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 60%, TNT Dragon Tornado Club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KTPN PIŁA - TNT Dragon Tornado Club 1:1

47e minuut.
Prosperi speelt de bal door. Klungelig pakt Lattina de bal. Met opzet legt Kässler zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kässler naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Mach met een snelle inworp. Krzynówek rent richting de bal. Samburski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samburski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Samburski verovert de bal door een tackle van achteren. Samburski probeert naar een medespeler te passen. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - TNT Dragon Tornado Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 48%, TNT Dragon Tornado Club 52%.
KTPN PIŁA - TNT Dragon Tornado Club 1:2