Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Grabówka
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 35164
KS Tomaszów Spartan Gniezno
532 line Tactiek Testy
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Leemans rent richting de bal. Ragusa verovert de bal door een tackle van achteren. Ragusa geeft de bal voor. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... Fidon bokst de bal weg.

11e minuut.
Machucha passt de bal zonder na te denken. Przerada speelt de bal door. Negri is nu in balbezit. Muncescu onderschept slim de pass. Muncescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Przerada passt de bal zonder na te denken. Muncescu rent richting de bal. Erikson verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pałka trapt de bal weg van het doel. Zulfadly kopt de bal weg. Manquehue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sulaiman passt de bal met de wreef. Muncescu is nu in balbezit. Erikson rent richting de bal. Fabbiani is nu in balbezit. Fabbiani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muncescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Spartan Gniezno 0:1

39e minuut.
Daar is Pirilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirilä met een sublieme pass. Ghazarosyan rent richting de bal. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita schiet op doel. Fidon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tomaszów 55%, Spartan Gniezno 45%.
KS Tomaszów - Spartan Gniezno 0:1

46e minuut.
Adamenco komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Przerada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carricondo Pérez geeft een lange en hoge pass. Adamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamenco schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Muncescu stond buitenspel. Erikson neemt vlug de vrije trap. Adamenco rent richting de bal. Adamenco haalt uit met een fantastische trap. Fidon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tomaszów - Spartan Gniezno 1:1

80e minuut.
Fabbiani rent richting de bal. Fabbiani geeft de bal voor. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans haalt uit met een fantastische trap. Pałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Spartan Gniezno 1:2

81e minuut.
Negri is nu in balbezit. Negri geeft de bal voor. Vrána heeft problemen om de bal te vangen. Adamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sulaiman heeft problemen om de bal te vangen. Pirilä verovert de bal door een tackle van achteren. Pirilä speelt de bal door. Adamenco is nu in balbezit. Adamenco schiet op doel. Fidon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap. Fidon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tomaszów - Spartan Gniezno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tomaszów 49%, Spartan Gniezno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tomaszów - Spartan Gniezno 2:2