Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka Real Miniszewo
nowa Tactiek nowe porządki
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Moussa Faye geeft de bal voor. Anh Hưng kopt de bal weg. Frątczak is nu in balbezit. Frygier onderschept slim de pass. Frygier schiet op doel. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Frygier rent richting de bal. Frątczak rent richting de bal. Frygier verovert de bal door een tackle van achteren. Frygier draait met de bal, schiet en ... Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franca bereikt de bal nog maar net als eerste. Franca geeft een hoge lob. Nasolu rent richting de bal. Nasolu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Naymark met een sublieme pass. Klungelig pakt Franca de bal. Franca passt de bal zonder na te denken. Nasolu rent richting de bal. Nasolu schiet op doel. Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng geeft een hoge lob. Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Frygier onderschept slim de pass. Frygier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntenuş met een snelle inworp. Naymark rent richting de bal. Heick onderschept slim de pass. Heick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frygier is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - Real Miniszewo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 65%, Real Miniszewo 35%.
Słupia Ustka - Real Miniszewo 0:1

48e minuut.
Frygier is nu in balbezit. Korkut begaat een overtreding. Frygier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anh Hưng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heick is nu in balbezit. Heick haalt uit met een fantastische trap. Grzymkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Karolkiewicz met een sublieme pass. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz geeft de bal voor. Teller is nu in balbezit. Teller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Teller rent richting de bal. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Franca verovert de bal door een tackle van achteren. Franca geeft een lange en hoge pass. Nasolu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lukierek geeft de bal voor. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Heick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - Real Miniszewo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 39%, Real Miniszewo 61%.
Słupia Ustka - Real Miniszewo 0:2