Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Gniazdo Smoka
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 17999
TNT Dragon Tornado Club KS ŻYRARDOWIANKA
5212 bok v2 Tactiek 666
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Mach probeert naar een medespeler te passen. Samburski is nu in balbezit. Samburski geeft een lange en hoge pass. Durán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mach onderschept slim de pass. Kospić met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán draait met de bal, schiet en ... Bogdán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bordeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Samburski de bal. Samburski passt de bal met de wreef. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... Bogdán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Biondo passt de bal zonder na te denken. Mach speelt de bal door. Kospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kospić geeft een hoge lob. Durán krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Samburski speelt de bal door. Rześny rent richting de bal. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap. Bogdán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pasquali geeft een lange en hoge pass. Rześny heeft problemen om de bal te vangen. Rześny speelt de bal door. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach geeft de bal voor. Durán kopt de bal weg. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny schiet op doel. Bogdán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lent kopt de bal weg. Kospić probeert naar een medespeler te passen. Samburski is nu in balbezit. Samburski geeft de bal voor. Durán krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mach met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samburski zal de hoekschop nemen. Durán krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Samburski speelt de bal door. Durán rent richting de bal. Durán passt de bal zonder na te denken. Rześny heeft problemen om de bal te vangen. Rześny draait met de bal, schiet en ... Bogdán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kuti geeft de bal voor. Hamanowicz met een sublieme pass. Cabanzo speelt de bal door. Rześny rent richting de bal. Rześny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 38%, KS ŻYRARDOWIANKA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNT Dragon Tornado Club - KS ŻYRARDOWIANKA 0:0

49e minuut.
Kospić geeft een lange en hoge pass. Antonini heeft problemen om de bal te vangen. Durán onderschept slim de pass. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - KS ŻYRARDOWIANKA 1:0

51e minuut.
Andraszak met een sublieme pass. Samburski speelt de bal door. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. Bogdán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rześny rent richting de bal. Rześny haalt uit met een fantastische trap. Bogdán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov probeert de bal met de borst te controleren. Bartczuk rent richting de bal. Cabanzo probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo passt de bal in één keer door. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov draait met de bal, schiet en ... Ferling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny onderschept slim de pass. Rześny passt de bal in één keer door. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán haalt uit met een fantastische trap. Bogdán bokst de bal weg.

74e minuut.
Bartczuk geeft een hoge lob. Durán kopt de bal weg. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny schiet op doel. Bogdán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Samburski rent richting de bal. Samburski geeft een hoge lob. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNT Dragon Tornado Club - KS ŻYRARDOWIANKA 2:0

85e minuut.
Bordeanu rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samburski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rześny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNT Dragon Tornado Club 42%, KS ŻYRARDOWIANKA 58%.
TNT Dragon Tornado Club - KS ŻYRARDOWIANKA 2:0