Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: KTPN PIŁA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 14458
KTPN PIŁA Purmo
3-5-2 OFF Tactiek osa3
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 36.2
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Prosperi speelt de bal door. Paulajoki is nu in balbezit. Paulajoki probeert naar een medespeler te passen. Maddela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddela schiet op doel. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Trzonek met een snelle inworp. Lattina probeert naar een medespeler te passen. Trzonek geeft een lange en hoge pass. Maddela is nu in balbezit. Maddela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulajoki onderschept slim de pass. Paulajoki speelt de bal door. Maddela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddela draait met de bal, schiet en ... Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Krzynówek passt de bal zonder na te denken. Maddela rent richting de bal. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller schiet op doel. Dujardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Purmo 1:0

23e minuut.
Bataller passt de bal zonder na te denken. Paulajoki met een sublieme pass. Maddela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddela haalt uit met een fantastische trap. Dujardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Purmo 2:0

27e minuut.
Inworp. Lattina met de inworp. Bataller is nu in balbezit. Bataller haalt uit met een fantastische trap. Dujardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Purmo 3:0

31e minuut.
Paulajoki speelt de bal door. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina passt de bal in één keer door. Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek geeft een lange en hoge pass. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Owsianka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gökoğlan komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Lattina is nu in balbezit. Lattina speelt de bal door. Klungelig pakt Maddela de bal. Bataller is nu in balbezit. Bataller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 23%, Purmo 77%.
KTPN PIŁA - Purmo 3:0

49e minuut.
Krzynówek probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiater krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Marineli met de inworp. Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina maakt een afschuwelijke overtreding. Lattina krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller passt de bal zonder na te denken. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek schiet op doel. Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Paulajoki passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Maddela rent richting de bal. Maddela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dujardin bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estrada zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Maddela verovert de bal door een tackle van achteren. Maddela passt de bal met de wreef. Lattina probeert naar een medespeler te passen. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maddela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Lattina speelt de bal door. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek probeert naar een medespeler te passen. Maddela is nu in balbezit. Maddela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Maddela bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulajoki rent richting de bal. Paulajoki passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maddela is nu in balbezit. Maddela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Purmo 4:0

76e minuut.
Lattina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzynówek met een sublieme pass. Paulajoki met een sublieme pass. Maddela is nu in balbezit. Maddela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek passt de bal met de wreef. Lattina geeft een lange en hoge pass. Maddela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTPN PIŁA - Purmo 5:0

90e minuut.
Gökoğlan geeft een hoge lob. Daar is Bobik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada speelt de bal door. Paulajoki geeft een lange en hoge pass. Bataller maakt een snoekduik en kopt de bal. Dujardin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTPN PIŁA 33%, Purmo 67%.
KTPN PIŁA - Purmo 5:0