Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Nygusy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12395
Nygusy Słupia Ustka
5-2-3 Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
2 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
49.5 gemiddelde waardering 51.4
goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Franca onderschept slim de pass. Franca geeft een lange en hoge pass. Teller is nu in balbezit. Teller draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu bokst de bal weg.

12e minuut.
Teller kopt de bal weg. Nasolu rent richting de bal. Canpolat begaat een overtreding. Canpolat krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Franca speelt de bal door. Teller rent richting de bal. Franca probeert naar een medespeler te passen. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Franca bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat onderschept slim de pass. Canpolat passt de bal in één keer door. Kuzera rent richting de bal. Kuzera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Canpolat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skręt komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Maestroni heeft problemen om de bal te vangen. Nasolu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stygienko neemt vlug de vrije trap. Reggel kan de bal niet met de borst controleren. Reggel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 41%, Słupia Ustka 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nygusy - Słupia Ustka 0:0

56e minuut.
Mocarzel passt de bal in één keer door. Jasieńczyk is nu in balbezit. Jasieńczyk passt de bal met de wreef. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Słupia Ustka 1:0

72e minuut.
Franca speelt de bal door. Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Dyrkacz de bal. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasieńczyk begaat een overtreding. Jasieńczyk krijgt een gele kaart. Lukierek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dyrkacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu bokst de bal weg.

85e minuut.
Mocarzel passt de bal in één keer door. Titirică rent richting de bal. Titirică passt de bal met de wreef. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mocarzel probeert de bal met de borst te controleren. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocarzel. Mocarzel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 39%, Słupia Ustka 61%.
Nygusy - Słupia Ustka 1:0