Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Miniszewo LKS Haczów
nowe porządki Tactiek 1-5-3-2p
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Andrade passt de bal zonder na te denken. Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Roza passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Hưng. Anh Hưng krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Anh Hưng passt de bal met de wreef. Gornati is nu in balbezit. Karolkiewicz onderschept slim de pass. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Maghiran bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muntenuş zal de hoekschop nemen. Passanti springt en kopt de bal. Maghiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - LKS Haczów 1:0

26e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft de bal voor. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier draait met de bal, schiet en ... Maghiran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - LKS Haczów 2:0

35e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng geeft de bal voor. Karolkiewicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - LKS Haczów 3:0

45e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Roza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Hưng raakt geblesseerd tijdens het duel. Karolkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 36%, LKS Haczów 64%.
Real Miniszewo - LKS Haczów 3:0

52e minuut.
Anh Hưng geeft de bal voor. Passanti heeft problemen om de bal te vangen. Dueñas is nu in balbezit. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Passanti kopt de bal weg. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Maghiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Roza heeft problemen om de bal te vangen. Frygier rent richting de bal. Frygier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - LKS Haczów 4:0

61e minuut.
Rüfenacht heeft problemen om de bal te vangen. Rüfenacht kopt de bal weg. Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Méndez geeft de bal voor. Muntenuş probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Anh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal met de wreef. Passanti is nu in balbezit. Passanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - LKS Haczów 5:0

82e minuut.
Anh Hưng met een sublieme pass. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał passt de bal zonder na te denken. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 44%, LKS Haczów 56%.
Real Miniszewo - LKS Haczów 5:0