Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ŻYRARDOWIANKA KTPN PIŁA
666 Tactiek 3-5-2 OFF
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenča passt de bal zonder na te denken. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Bataller rent richting de bal. Bataller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kuti met een sublieme pass. Estrada controleert de bal met de borst. Estrada geeft een lange en hoge pass. Bataller is nu in balbezit. Bataller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lent is nu in balbezit. Dinkov speelt de bal door. Paulajoki geeft de bal voor. Bataller probeert de bal met de borst te controleren. Bataller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lent met een sublieme pass. Dinkov heeft problemen om de bal te vangen. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Wirawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Wirawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Lent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulajoki speelt de bal door. Prosperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosperi geeft de bal voor. Daar is Bataller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Dinkov is nu in balbezit. Dinkov passt de bal in één keer door. Niosi is nu in balbezit. Niosi draait met de bal, schiet en ... Wirawan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 1:0

17e minuut.
Prosperi passt de bal in één keer door. Kamenča bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bordeanu ... Strafschop! Kamenča raakt geblesseerd tijdens het duel. Bataller kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 1:1

19e minuut.
Pozorek kopt de bal weg. Daar is Lent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lent passt de bal met de wreef. Dinkov rent richting de bal. Dinkov draait met de bal, schiet en ... Wirawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bordeanu geeft een hoge lob. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippon onderschept slim de pass. Philippon geeft een hoge lob. Dinkov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Prosperi geeft een hoge lob. Antonini probeert de bal met de borst te controleren. Bataller rent richting de bal. Kamenča is nu in balbezit. Kamenča haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Biondo geeft de bal voor. Lent is nu in balbezit. Lent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niosi draait met de bal, schiet en ... Wirawan bokst de bal weg. Paal! Wirawan probeert naar een medespeler te passen. Kuti kopt de bal weg. Klungelig pakt Lattina de bal. Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Lent probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Niosi passt de bal in één keer door. Pozorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov onderschept slim de pass. Dinkov schiet op doel. Wirawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 2:1

39e minuut.
Niosi met een sublieme pass. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov draait met de bal, schiet en ... Wirawan probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Pozorek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ŻYRARDOWIANKA 47%, KTPN PIŁA 53%.
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 3:1

47e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Klungelig pakt Kamenča de bal. Kamenča schiet op doel. Bogdán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 3:2

50e minuut.
Antonini probeert naar een medespeler te passen. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Niosi de bal. Niosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wirawan trapt de bal weg. Estrada kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piechna de bal onder controle te krijgen. Bataller is nu in balbezit. Bataller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 3:3

63e minuut.
Kamenča probeert naar een medespeler te passen. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller speelt de bal door. Kamenča rent richting de bal. Kamenča schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Daar is Pozorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niosi rent richting de bal. Pozorek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pozorek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Klungelig pakt Varlet de bal. Varlet speelt de bal door. Lent met een sublieme pass. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov schiet op doel. Wirawan bokst de bal weg.

89e minuut.
Kamenča rent richting de bal. Kamenča speelt de bal door. Bataller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ŻYRARDOWIANKA 57%, KTPN PIŁA 43%.
KS ŻYRARDOWIANKA - KTPN PIŁA 3:4