Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.037
  • Stadion: Grabówka
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 15756
KS Tomaszów Purmo
532 line Tactiek osa3
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 37
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Wiater rent richting de bal. Wiater geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carricondo Pérez met een snelle inworp. Machucha geeft een lange en hoge pass. Dujardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 1:0

4e minuut.
Dujardin speelt de bal door. Machucha kopt de bal weg. Wiater speelt de bal door. Adamenco probeert de bal met de borst te controleren. Adamenco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Styczek rent richting de bal. Pirilä onderschept slim de pass. Pirilä speelt de bal door. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Machucha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marineli de bal. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 2:0

15e minuut.
Cheryshev is nu in balbezit. Machucha verovert de bal door een tackle van achteren. Machucha geeft een hoge lob. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 3:0

18e minuut.
Gökoğlan onderschept slim de pass. Machucha verovert de bal door een tackle van achteren. Machucha geeft de bal voor. Klungelig pakt Adamenco de bal. Adamenco draait met de bal, schiet en ... Dujardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 4:0

20e minuut.
Ragusa heeft problemen om de bal te vangen. Ragusa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Styczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çapanoğlu geeft een hoge lob. Pałka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Adamenco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Motyliński komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Machucha heeft problemen om de bal te vangen. Cheryshev rent richting de bal. Machucha verovert de bal door een tackle van achteren. Machucha geeft de bal voor. Gita rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pirilä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Motyliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 5:0

28e minuut.
Machucha heeft problemen om de bal te vangen. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Machucha onderschept slim de pass. Çapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çapanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gita kopt de bal weg. Pirilä probeert naar een medespeler te passen. Kełkowiecki is nu in balbezit. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 6:0

33e minuut.
Motyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gökoğlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Motyliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gita legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 7:0

34e minuut.
Bobik heeft problemen om de bal te vangen. Carricondo Pérez onderschept slim de pass. Carricondo Pérez probeert naar een medespeler te passen. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marineli verovert de bal door een tackle van achteren. Marineli speelt de bal door. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński schiet op doel. Dujardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 8:0

44e minuut.
Carricondo Pérez passt de bal zonder na te denken. Motyliński is nu in balbezit. Motyliński passt de bal zonder na te denken. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. Dujardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tomaszów 26%, Purmo 74%.
KS Tomaszów - Purmo 8:0

47e minuut.
Dujardin probeert naar een medespeler te passen. Carricondo Pérez kopt de bal weg. Wiater rent richting de bal. Motyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Motyliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 9:0

51e minuut.
Cillessen rent richting de bal. Bobik is nu in balbezit. Carricondo Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Carricondo Pérez geeft een lange en hoge pass. Gita springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dujardin met een sublieme pass. Machucha kopt de bal weg. Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gita is nu in balbezit. Gita haalt uit met een fantastische trap. Dujardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Motyliński is nu in balbezit. Motyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 10:0

62e minuut.
Machucha is nu in balbezit. Machucha geeft een lange en hoge pass. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita draait met de bal, schiet en ... Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 11:0

64e minuut.
Pirilä verovert de bal door een tackle van achteren. Pirilä geeft de bal voor. Gökoğlan kopt de bal weg. Gita is nu in balbezit. Gita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Marineli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marineli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirilä met een snelle inworp. Machucha geeft de bal voor. Dujardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bălaşa probeert de bal aan de voet te houden. Wiater rent richting de bal. Carricondo Pérez onderschept slim de pass. Carricondo Pérez geeft een lange en hoge pass. Gita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Machucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carricondo Pérez geeft de bal voor. Cheryshev probeert de bal aan de voet te houden. Gita is nu in balbezit. Gita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Motyliński probeert de bal met de borst te controleren. Wiater is nu in balbezit. Motyliński begaat een overtreding. Motyliński krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Machucha rent richting de bal. Machucha geeft de bal voor. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap. Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tomaszów - Purmo 12:0

81e minuut.
Wiater kopt de bal weg. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Çapanoğlu de bal. Çapanoğlu draait met de bal, schiet en ... Pałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kełkowiecki kopt de bal weg. Carricondo Pérez met een sublieme pass. Klungelig pakt Marineli de bal. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kełkowiecki geeft de bal voor. Styczek kopt de bal weg. Çapanoğlu is nu in balbezit. Machucha onderschept slim de pass. Machucha geeft de bal voor. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Styczek met de inworp. Mel`nichenko is nu in balbezit. Mel`nichenko passt de bal met de wreef. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tomaszów 34%, Purmo 66%.
KS Tomaszów - Purmo 12:0