Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka TNT Dragon Tornado Club
nowa Tactiek 5212 bok v3hr
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten excellent
good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Korkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał verovert de bal door een tackle van achteren. Marszał geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jovanović de bal. Jovanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Grzymkowski trapt de bal weg van het doel. Mach probeert naar een medespeler te passen. Samburski rent richting de bal. Samburski geeft de bal voor. Kässler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Kässler rent richting de bal. Kässler passt de bal in één keer door. Samburski is nu in balbezit. Samburski geeft een hoge lob. Jovanović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Andraszak geeft een lange en hoge pass. Korkut heeft problemen om de bal te vangen. Jovanović probeert naar een medespeler te passen. Kässler is nu in balbezit. Kässler schiet op doel. Grzymkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalmolin komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sencial passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Franca de bal. Franca passt de bal met de wreef. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk geeft een hoge lob. Ferling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dalmolin geeft een hoge lob. Samburski kopt de bal weg. Kässler is nu in balbezit. Kässler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 61%, TNT Dragon Tornado Club 39%.
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:1

51e minuut.
Samburski speelt de bal door. Mach is nu in balbezit. Samburski geeft een hoge lob. Jovanović rent richting de bal. Jovanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mach met een sublieme pass. Samburski rent richting de bal. Samburski geeft een lange en hoge pass. Jovanović is nu in balbezit. Jovanović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:2

73e minuut.
Mach onderschept slim de pass. Mach met een sublieme pass. Dalmolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Jovanović springt en kopt de bal. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Samburski geeft een lange en hoge pass. Jovanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyrkacz de bal. Kässler is nu in balbezit. Kässler schiet op doel. Grzymkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jovanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:3

82e minuut.
Kässler onderschept slim de pass. Karpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kässler is nu in balbezit. Kässler geeft de bal voor. Dalmolin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:4

84e minuut.
Dyrkacz passt de bal met de wreef. Jovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kässler rent richting de bal. Kässler draait met de bal, schiet en ... Grzymkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:5

89e minuut.
Samburski is nu in balbezit. Samburski geeft de bal voor. Kässler rent richting de bal. Kässler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 70%, TNT Dragon Tornado Club 30%.
Słupia Ustka - TNT Dragon Tornado Club 0:5