Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purmo Spartan Gniezno
osa3 Tactiek Testy
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 59.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Przerada passt de bal in één keer door. Sulaiman is nu in balbezit. Cheryshev is nu in balbezit. Leemans is nu in balbezit. Leemans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Dujardin speelt de bal door. Sulaiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Przerada de bal. Przerada geeft een lange en hoge pass. Muncescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Przerada speelt de bal door. Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans draait met de bal, schiet en ... Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 0:1

37e minuut.
Gajáry onderschept slim de pass. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman geeft de bal voor. Muncescu rent richting de bal. Muncescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 0:2

41e minuut.
Wiater is nu in balbezit. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman passt de bal zonder na te denken. Leemans is nu in balbezit. Leemans draait met de bal, schiet en ... Dujardin bokst de bal weg.

42e minuut.
Fabbiani met de inworp. Daar is Muncescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheryshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Muncescu onderschept slim de pass. Muncescu draait met de bal, schiet en ... Dujardin bokst de bal weg.

44e minuut.
Dandu probeert naar een medespeler te passen. Fabbiani met een sublieme pass. Kełkowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmo 71%, Spartan Gniezno 29%.
Purmo - Spartan Gniezno 0:2

47e minuut.
Przerada met een sublieme pass. Sulaiman met een sublieme pass. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 0:3

50e minuut.
Gajáry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Przerada met de inworp. Leemans rent richting de bal. Leemans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dovala probeert naar een medespeler te passen. Przerada rent richting de bal. Przerada passt de bal met de wreef. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans draait met de bal, schiet en ... Dujardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dujardin speelt de bal door. Bălaşa kopt de bal weg. Çapanoğlu is nu in balbezit. Çapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Fidon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 1:3

56e minuut.
Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada speelt de bal door. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans draait met de bal, schiet en ... Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Manquehue met een sublieme pass. Leemans is nu in balbezit. Przerada rent richting de bal. Przerada geeft de bal voor. Muncescu krijgt zijn hoofd ertegen. Dujardin bokst de bal weg. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 1:4

67e minuut.
Przerada passt de bal in één keer door. Leemans is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przerada zal de hoekschop nemen. Muncescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dujardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada geeft een hoge lob. Muncescu is nu in balbezit. Muncescu speelt de bal door. Leemans rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 1:5

72e minuut.
Styczek rent richting de bal. Dovala is nu in balbezit. Dovala geeft een hoge lob. Muncescu is nu in balbezit. Muncescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sulaiman speelt de bal door. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada geeft een hoge lob. Muncescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 1:6

83e minuut.
Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána verovert de bal door een tackle van achteren. Vrána speelt de bal door. Fabbiani heeft problemen om de bal te vangen. Fabbiani geeft een hoge lob. Dujardin bokst de bal weg.

87e minuut.
Leoni passt de bal in één keer door. Fabbiani is nu in balbezit. Styczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Styczek krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Kełkowiecki de bal. Muncescu rent richting de bal. Gökoğlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muncescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leemans kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Spartan Gniezno 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmo 69%, Spartan Gniezno 31%.
Purmo - Spartan Gniezno 1:7