Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Miniszewo KS ŻYRARDOWIANKA
nowe porządki Tactiek 666
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Passanti passt de bal met de wreef. Frygier is nu in balbezit. Met opzet legt Antonini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Antonini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Özdeveci trapt de bal weg van het doel. Lent kopt de bal weg. Anh Hưng geeft de bal voor. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cabanzo heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Frygier is nu in balbezit. Frygier schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Varga is nu in balbezit. Moussa Faye verovert de bal door een tackle van achteren. Moussa Faye probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dinkov speelt de bal door. Lent heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Koźbiał zijn tegenspeler op de grond. Koźbiał krijgt een gele kaart. Lent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lent komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Passanti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varlet. Passanti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muntenuş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passanti is nu in balbezit. Passanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 1:0

16e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng geeft de bal voor. Passanti kopt de bal weg. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Anh Hưng met een sublieme pass. Karolkiewicz met een sublieme pass. Passanti rent richting de bal. Muntenuş speelt de bal door. Passanti rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş geeft een hoge lob. Frygier is nu in balbezit. Frygier schiet op doel. Özdeveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Varlet is nu in balbezit. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Frygier rent richting de bal. Frygier draait met de bal, schiet en ... Özdeveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kuti met een sublieme pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muntenuş neemt de hoekschop. Passanti krijgt zijn hoofd ertegen. Özdeveci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 2:0

30e minuut.
Karolkiewicz passt de bal zonder na te denken. Passanti is nu in balbezit. Passanti passt de bal zonder na te denken. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 3:0

35e minuut.
Kolski passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier draait met de bal, schiet en ... Özdeveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Moussa Faye speelt de bal door. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng met een sublieme pass. Frygier rent richting de bal. Frygier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kuti passt de bal in één keer door. Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Lent met een sublieme pass. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Kotsonis met een harde bal richting middenveld. Varlet kopt de bal weg. Klungelig pakt Varga de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 41%, KS ŻYRARDOWIANKA 59%.
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 3:0

53e minuut.
Curtean probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Frygier rent richting de bal. Frygier draait met de bal, schiet en ... Özdeveci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Koźbiał passt de bal in één keer door. Frygier rent richting de bal. Frygier passt de bal met de wreef. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 4:0

61e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlet begaat een overtreding. Muntenuş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moussa Faye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Passanti is nu in balbezit. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 5:0

67e minuut.
Koźbiał kopt de bal weg. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal met de wreef. Passanti is nu in balbezit. Passanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karolkiewicz speelt de bal door. Passanti rent richting de bal. Bordeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Passanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karolkiewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 6:0

84e minuut.
Frygier rent richting de bal. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Moussa Faye geeft de bal voor. Frygier controleert de bal met de borst. Karolkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Passanti de bal. Passanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 39%, KS ŻYRARDOWIANKA 61%.
Real Miniszewo - KS ŻYRARDOWIANKA 6:0