Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka Spartan Gniezno
nowa Tactiek Testy
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Korkut is nu in balbezit. Fabbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbiani passt de bal in één keer door. Muncescu is nu in balbezit. Muncescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Franca rent richting de bal. Franca passt de bal in één keer door. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel. Fidon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Karpiński rent richting de bal. Karpiński geeft een lange en hoge pass. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu haalt uit met een fantastische trap. Fidon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 1:0

24e minuut.
Franca is nu in balbezit. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman geeft een lange en hoge pass. Muncescu rent richting de bal. Muncescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 1:1

29e minuut.
Przerada geeft een lange en hoge pass. Korkut rent richting de bal. Muncescu onderschept slim de pass. Muncescu schiet op doel. Frątczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Przerada is nu in balbezit. Przerada passt de bal met de wreef. Muncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muncescu schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Teller kopt de bal weg. Ghazarosyan rent richting de bal. Ghazarosyan geeft de bal voor. Muncescu springt en kopt de bal. Grzymkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 1:2

43e minuut.
Vrána passt de bal zonder na te denken. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada geeft een lange en hoge pass. Muncescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 67%, Spartan Gniezno 33%.
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 1:3

46e minuut.
Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman begaat een overtreding. Sulaiman krijgt een gele kaart. Teller raakt geblesseerd tijdens het duel. Dyrkacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teller krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Manquehue de bal onder controle te krijgen. Fidon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 2:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Korkut de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przerada zal de hoekschop nemen. Leemans is nu in balbezit. Leemans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fabbiani rent richting de bal. Fabbiani met een sublieme pass. Przerada met een sublieme pass. Muncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muncescu schiet op doel. Grzymkowski bokst de bal weg.

57e minuut.
Przerada probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz begaat een overtreding. Dyrkacz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Przerada met een snelle inworp. Sencial is nu in balbezit. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman probeert naar een medespeler te passen. Przerada geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Franca probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk speelt de bal door. Nasolu rent richting de bal. Nasolu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sulaiman probeert naar een medespeler te passen. Przerada heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karpiński. Karpiński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Fabbiani passt de bal in één keer door. Muncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muncescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Leemans neemt zijn aanloop. Grzymkowski bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuấn Khải komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Korkut probeert naar een medespeler te passen. Sencial heeft problemen om de bal te vangen. Sencial passt de bal in één keer door. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller draait met de bal, schiet en ... Fidon bokst de bal weg.

77e minuut.
Leemans controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hana Zeer komt het veld opgelopen. Dovala komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman probeert naar een medespeler te passen. Fabbiani is nu in balbezit. Fabbiani geeft de bal voor. Leemans krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Przerada met een sublieme pass. Leemans rent richting de bal. Leemans passt de bal met de wreef. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sulaiman heeft problemen om de bal te vangen. Sulaiman passt de bal met de wreef. Lukierek is nu in balbezit. Leemans verovert de bal door een tackle van achteren. Leemans draait met de bal, schiet en ... Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 62%, Spartan Gniezno 38%.
Słupia Ustka - Spartan Gniezno 2:3