Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Miniszewo MaDallasStars7
nowe porządki Tactiek 442
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Costeanu passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng is nu in balbezit. Weatford maakt een afschuwelijke overtreding. Weatford krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Moussa Faye rent richting de bal. Moussa Faye geeft een hoge lob. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry geeft een lange en hoge pass. Domicoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pečovský is nu in balbezit. Pečovský passt de bal in één keer door. Daar is Vlaswinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença begaat een overtreding. Anh Hưng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anh Hưng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heick kopt de bal weg. Passanti rent richting de bal. Passanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Protasiewicz de bal. Protasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pečovský is nu in balbezit. Domicoli rent richting de bal. Domicoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bordaberry speelt de bal door. Valença is nu in balbezit. Valença passt de bal zonder na te denken. Pečovský is nu in balbezit. Pečovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 52%, MaDallasStars7 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Miniszewo - MaDallasStars7 0:0

51e minuut.
Inworp. Wypij komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bordaberry geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng kopt de bal weg. Karolkiewicz met een sublieme pass. Heick heeft problemen om de bal te vangen. Heick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ługowski trapt de bal weg van het doel. Anh Hưng kopt de bal weg. Carabalí is nu in balbezit. Heick onderschept slim de pass. Heick draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Linder komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Karolkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença passt de bal in één keer door. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frygier met een snelle inworp. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - MaDallasStars7 0:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valença met een snelle inworp. Weatford rent richting de bal. Weatford geeft een lange en hoge pass. Wypij krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - MaDallasStars7 0:2

75e minuut.
Heick rent richting de bal. Passanti rent richting de bal. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Domicoli rent richting de bal. Domicoli schiet op doel. Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis bokst de bal weg.

79e minuut.
Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder geeft de bal voor. Moussa Faye heeft problemen om de bal te vangen. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Curtean geeft de bal voor. Kaiser rent richting de bal. Kaiser geeft de bal voor. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Weatford speelt de bal door. Moussa Faye speelt de bal door. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry geeft de bal voor. Domicoli springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Linder is nu in balbezit. Passanti onderschept slim de pass. Passanti passt de bal met de wreef. Heick rent richting de bal. Heick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Weatford met een sublieme pass. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry met een sublieme pass. Wypij rent richting de bal. Wypij schiet op doel. Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Costeanu kopt de bal weg. Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford geeft de bal voor. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 51%, MaDallasStars7 49%.
Real Miniszewo - MaDallasStars7 0:2