Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Haczów Purmo
1-5-3-2p Tactiek osa3
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Owsianka probeert naar een medespeler te passen. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Dujardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 1:0

7e minuut.
Bălaşa verovert de bal door een tackle van achteren. Bălaşa speelt de bal door. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht schiet op doel. Dujardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Cheryshev de bal. Milin onderschept slim de pass. Milin speelt de bal door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 3:0

17e minuut.
Bobik met een snelle inworp. Andrade is nu in balbezit. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte met een sublieme pass. Dujardin bokst de bal weg. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 4:0

21e minuut.
Cheryshev rent richting de bal. Rüfenacht onderschept slim de pass. Rüfenacht passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Méndez rent richting de bal. Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez speelt de bal door. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Dujardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal in één keer door. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka is nu in balbezit. Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Dujardin bokst de bal weg. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kełkowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Méndez speelt de bal door. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Cheryshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Owsianka begaat een overtreding. Martínez Pujalte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüfenacht wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal met de wreef. Owsianka met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Wiater geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade met de inworp. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin geeft de bal voor. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 33%, Purmo 67%.
LKS Haczów - Purmo 4:0

56e minuut.
Milin onderschept slim de pass. Milin geeft een lange en hoge pass. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Dujardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 5:0

67e minuut.
Marineli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met een snelle inworp. Milin rent richting de bal. Milin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dujardin probeert naar een medespeler te passen. Andrade kopt de bal weg. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Andrade met de inworp. Klungelig pakt Milin de bal. Milin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte krijgt zijn hoofd ertegen. Dujardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. Dujardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 6:0

81e minuut.
Leoni met een sublieme pass. Daar is Çapanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheryshev rent richting de bal. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Milin geeft de bal voor. Daar is Wiater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Dujardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Purmo 7:0

89e minuut.
Rüfenacht rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kełkowiecki. Rüfenacht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüfenacht met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Wiater de bal. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 31%, Purmo 69%.
LKS Haczów - Purmo 7:0