Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Haczów KS ŻYRARDOWIANKA
1-5-3-2p Tactiek 666
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin passt de bal met de wreef. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een hoge lob. Rüfenacht krijgt zijn hoofd ertegen. Özdeveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Maghiran trapt de bal weg. Gornati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabanzo probeert naar een medespeler te passen. Dinkov rent richting de bal. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Maghiran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Biondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biondo met een sublieme pass. Varlet is nu in balbezit. Varlet geeft een lange en hoge pass. Dinkov springt en kopt de bal. Maghiran bokst de bal weg.

20e minuut.
Roza verovert de bal door een tackle van achteren. Roza met een sublieme pass. Rüfenacht met een sublieme pass. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Özdeveci bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Varlet rent richting de bal. Varlet passt de bal zonder na te denken. Lent probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Roza met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte passt de bal met de wreef. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - KS ŻYRARDOWIANKA 1:0

40e minuut.
Dueñas met een sublieme pass. Méndez met een sublieme pass. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - KS ŻYRARDOWIANKA 2:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuti de bal onder controle te krijgen. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte passt de bal in één keer door. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 51%, KS ŻYRARDOWIANKA 49%.
LKS Haczów - KS ŻYRARDOWIANKA 2:0

56e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Broveglio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lent zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Maghiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - KS ŻYRARDOWIANKA 2:1

83e minuut.
Milin is nu in balbezit. Milin geeft een hoge lob. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Özdeveci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - KS ŻYRARDOWIANKA 3:1

87e minuut.
Cabanzo passt de bal met de wreef. Gornati probeert de bal aan de voet te houden. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 57%, KS ŻYRARDOWIANKA 43%.
LKS Haczów - KS ŻYRARDOWIANKA 3:1