Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: Borixon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46213
Kapela Borixona fc.fidar
BA! Tactiek 442 total
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Ljuljđuraj verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśnik speelt de bal door. Topalbećirović rent richting de bal. Topalbećirović draait met de bal, schiet en ... Prepoli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Daar is Leśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśko passt de bal zonder na te denken. Rakes speelt de bal door. Lopes is nu in balbezit. Lopes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Leśko met een snelle inworp. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kwaśnik zijn tegenspeler op de grond. Kwaśnik krijgt een gele kaart. Lopes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarasiuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nieznośny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maldivo kopt de bal weg. Tuiskula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebulski. Cebulski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vainiomaa geeft een lange en hoge pass. Nieznośny kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwaśnik. Kwaśnik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Helbig bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbig geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapela Borixona - fc.fidar 1:0

37e minuut.
Daar is Tarasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiuk passt de bal met de wreef. Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kapela Borixona - fc.fidar 1:1

37e minuut.
Daar is Ljuljđuraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljuljđuraj geeft de bal voor. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski schiet op doel. Prepoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapela Borixona - fc.fidar 2:1

39e minuut.
Żuczkowski kopt de bal weg. Tuiskula probeert naar een medespeler te passen. Topalbećirović is nu in balbezit. Topalbećirović geeft de bal voor. Żuczkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapela Borixona 52%, fc.fidar 48%.
Kapela Borixona - fc.fidar 2:1

51e minuut.
Topalbećirović geeft de bal voor. Helbig controleert de bal met de borst. Dabau is nu in balbezit. Dabau geeft de bal voor. Żuczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Prepoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tuiskula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topalbećirović is nu in balbezit. Topalbećirović geeft de bal voor. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Prepoli bokst de bal weg.

73e minuut.
Rakes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarasiuk met een snelle inworp. Bellistracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellistracci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cebulski speelt de bal door. Leśko is nu in balbezit. Leśko geeft een lange en hoge pass. Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny haalt uit met een fantastische trap. Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapela Borixona 49%, fc.fidar 51%.
Kapela Borixona - fc.fidar 2:1