Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska FC TALAR Wola
5tył2 Tactiek comcom
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 20
55.8 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Tordai speelt de bal door. Bujok is nu in balbezit. Bujok speelt de bal door. Daar is Grzenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC TALAR Wola 0:1

24e minuut.
Maier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neiring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neiring probeert naar een medespeler te passen. Bambosz rent richting de bal. Bambosz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vázquez stond buitenspel. Grealιsh neemt vlug de vrije trap. Vreven kopt de bal weg. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Nowotniak is nu in balbezit. Nowotniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vázquez de bal. Vázquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 56%, FC TALAR Wola 44%.
Real Ruda Śląska - FC TALAR Wola 0:1

46e minuut.
Fortes is nu in balbezit. Fortes geeft de bal voor. Vázquez rent richting de bal. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski schiet op doel. Mariscal bokst de bal weg.

49e minuut.
Klungelig pakt Fortes de bal. Maier rent richting de bal. Maier geeft een hoge lob. Haspolatkan is nu in balbezit. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ... Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring geeft de bal voor. Haspolatkan kopt de bal weg. Vreven rent richting de bal. Vreven schiet op doel. Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Maier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balsin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlatković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haspolatkan de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap. Chiquinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 41%, FC TALAR Wola 59%.
Real Ruda Śląska - FC TALAR Wola 0:1