Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze **Barcelona**
grzesiu Tactiek Barca
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.1 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok maakt een afschuwelijke overtreding. Łupina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sośnicki probeert naar een medespeler te passen. Saez geeft een lange en hoge pass. Fedorchea kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zhanbo rent richting de bal. Zhanbo geeft de bal voor. Butinar controleert de bal met de borst. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłapacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žunić met de inworp. Dolenc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Millán geeft een hoge lob. Márquez kan de bal niet met de borst controleren. Márquez met een sublieme pass. Sanduo rent richting de bal. Sanduo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Dolenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenc geeft een hoge lob. Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 53%, **Barcelona** 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juwenia wilcze - **Barcelona** 0:0

47e minuut.
Pereszlucha met een sublieme pass. Sanduo heeft problemen om de bal te vangen. Sanduo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sanduo geeft de bal voor. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok speelt de bal door. Sanduo rent richting de bal. Sanduo draait met de bal, schiet en ... Izaguirre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - **Barcelona** 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 47%, **Barcelona** 53%.
Juwenia wilcze - **Barcelona** 1:0