Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Błonie Sikawaspor
424 Tactiek Chivas
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell is nu in balbezit. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Larramona speelt de bal door. Gasperoni probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:1

7e minuut.
Harnwell rent richting de bal. Harnwell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Podolis met een snelle inworp. Nowak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz speelt de bal door. Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Podolis probeert de bal met de borst te controleren. Podolis geeft een lange en hoge pass. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramona verovert de bal door een tackle van achteren. Larramona geeft een lange en hoge pass. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:2

15e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik passt de bal in één keer door. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:3

16e minuut.
Nowak rent richting de bal. Larramona is nu in balbezit. Met opzet legt Zagibalov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zagibalov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zagibalov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Larramona raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambrozik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dobosiewicz kopt de bal weg. Harnwell rent richting de bal. Larramona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Larramona is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Podolis geeft de bal voor. Klungelig pakt Harnwell de bal. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gasperoni probeert naar een medespeler te passen. Podolis met een sublieme pass. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. Boccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:4

29e minuut.
Julinder met een sublieme pass. Klungelig pakt Hawkins de bal. Hawkins passt de bal in één keer door. Vicol is nu in balbezit. Vicol schiet op doel. Lewy bokst de bal weg.

36e minuut.
Podolis probeert naar een medespeler te passen. Gasperoni rent richting de bal. Gasperoni passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Myga rent richting de bal. Myga geeft een hoge lob. Ambrozik speelt de bal door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Paal! Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:5

45e minuut.
Julinder geeft een hoge lob. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 81%, Sikawaspor 19%.
KS Błonie - Sikawaspor 0:5

46e minuut.
Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Galiński geeft een lange en hoge pass. Harnwell heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boccato met een harde bal richting middenveld. Ambroszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stănăşilă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:6

58e minuut.
Daar is Nezirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik kopt de bal weg. Julinder heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:7

63e minuut.
Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi passt de bal met de wreef. Dobosiewicz met een sublieme pass. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:8

72e minuut.
Nowak kopt de bal weg. Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Nezirović maakt een afschuwelijke overtreding. Stănăşilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambrozik wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nowak kan de bal niet met de borst controleren. Myga rent richting de bal. Podolis verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis geeft een lange en hoge pass. Stănăşilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harnwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell geeft de bal voor. Menini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobosiewicz geeft een hoge lob. Stănăşilă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:9

75e minuut.
Lojanazi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambroszkiewicz de bal. Gasperoni probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - Sikawaspor 0:10

79e minuut.
Podolis kopt de bal weg. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnwell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harnwell krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Podolis met een snelle inworp. Nowak is nu in balbezit. Nowak geeft een hoge lob. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Boccato bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 71%, Sikawaspor 29%.
KS Błonie - Sikawaspor 0:10