Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: getto102 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 18057
getto102 The Power Sun
5Defensive4DEF Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada geeft een hoge lob. AL Awzai krijgt zijn hoofd ertegen. Bizarri bokst de bal weg.

16e minuut.
Oman met een snelle inworp. Pattavina met een sublieme pass. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. Leier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - The Power Sun 1:0

18e minuut.
Guścin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán onderschept slim de pass. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Ragel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel haalt uit met een fantastische trap. Bizarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Focacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragel rent richting de bal. Ragel heeft problemen om de bal te vangen. Ragel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
getto102 - The Power Sun 1:1

37e minuut.
Sotirov geeft een hoge lob. Focacci is nu in balbezit. Pataridze probeert naar een medespeler te passen. Ragel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - The Power Sun 1:2

43e minuut.
Igwe onderschept slim de pass. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek passt de bal met de wreef. Ayibov rent richting de bal. Ayibov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tâlvan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 53%, The Power Sun 47%.
getto102 - The Power Sun 1:2

49e minuut.
Klungelig pakt Nowrotek de bal. Kawanabe speelt de bal door. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. Leier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
getto102 - The Power Sun 2:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oman met de inworp. Kowalik speelt de bal door. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pataridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataridze met een sublieme pass. Klungelig pakt Tâlvan de bal. Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Barragán geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - The Power Sun 2:3

62e minuut.
Inworp. Cucurull komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Guścin speelt de bal door. Giovani kan de bal niet met de borst controleren. Giovani met een sublieme pass. Ayibov rent richting de bal. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Torres kopt de bal weg. Daar is Guścin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragel is nu in balbezit. Ragel geeft de bal voor. Tâlvan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kawanabe verovert de bal door een tackle van achteren. Kawanabe passt de bal in één keer door. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. Leier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
getto102 - The Power Sun 3:3

87e minuut.
Pataridze rent richting de bal. Pataridze passt de bal zonder na te denken. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov geeft een lange en hoge pass. Ragel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - The Power Sun 3:4

89e minuut.
Cucurull passt de bal zonder na te denken. Kawanabe met een sublieme pass. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - The Power Sun 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 54%, The Power Sun 46%.
getto102 - The Power Sun 3:5