Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: getto102 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15569
getto102 KS Błonie
5Defensive4DEF Tactiek 424
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 40.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Hawkins probeert naar een medespeler te passen. Idoraş met een sublieme pass. Giovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocian onderschept slim de pass. Kocian schiet op doel. Nordmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Ayibov rent richting de bal. Ayibov schiet op doel. Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Faust geeft een lange en hoge pass. Giovani kopt de bal weg. Daar is Ambroszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Zirous met de inworp. Pattavina geeft de bal voor. Piątek rent richting de bal. Piątek haalt uit met een fantastische trap. Boccato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Błonie 1:0

17e minuut.
Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek met een sublieme pass. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vicol verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalik verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalik probeert naar een medespeler te passen. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vicol rent richting de bal. Kocian is nu in balbezit. Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol draait met de bal, schiet en ... Nordmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Giovani met een sublieme pass. Klungelig pakt Piątek de bal. Piątek passt de bal met de wreef. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Boccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Kawanabe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faust de bal. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Boccato bokst de bal weg. Daar is Harnwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Zirous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroszkiewicz rent richting de bal. Zirous onderschept slim de pass. Zirous passt de bal met de wreef. Pattavina geeft een hoge lob. Boccato bokst de bal weg.

38e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myga onderschept slim de pass. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. Boccato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Błonie 2:0

43e minuut.
Giovani onderschept slim de pass. Giovani passt de bal met de wreef. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Boccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vicol rent richting de bal. Vicol passt de bal zonder na te denken. Giovani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 45%, KS Błonie 55%.
getto102 - KS Błonie 2:0

52e minuut.
Myga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalik verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalik speelt de bal door. Ayibov rent richting de bal. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Błonie 3:0

53e minuut.
Zirous onderschept slim de pass. Zirous geeft de bal voor. Klungelig pakt Faust de bal. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek verovert de bal door een tackle van achteren. Piątek geeft een hoge lob. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KS Błonie 4:0

56e minuut.
Ambroszkiewicz rent richting de bal. Ambroszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zirous probeert naar een medespeler te passen. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Boccato bokst de bal weg.

66e minuut.
Boccato speelt de bal door. Kawanabe kopt de bal weg. Daar is Harnwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayibov rent richting de bal. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Boccato bokst de bal weg. Klungelig pakt Harnwell de bal. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Ayibov de bal. Ayibov probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek heeft problemen om de bal te vangen. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Harnwell probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zirous neemt de hoekschop. Nowrotek kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Focacci geeft een lange en hoge pass. Harnwell kopt de bal weg. Zirous met een sublieme pass. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ayibov rent richting de bal. Ayibov passt de bal zonder na te denken. Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattavina rent richting de bal. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Szadkowski speelt de bal door. Zirous bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirous passt de bal met de wreef. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piątek rent richting de bal. Piątek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 35%, KS Błonie 65%.
getto102 - KS Błonie 4:0