Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusińska Targówek fc.fidar
Rado Tactiek 442 total
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă geeft een lange en hoge pass. Calangiu controleert de bal met de borst. Walda is nu in balbezit. Walda draait met de bal, schiet en ... Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bontempi passt de bal zonder na te denken. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak begaat een overtreding. Bahele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fragos komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - fc.fidar 1:0

11e minuut.
Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Nieznośny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maltepeli. Nieznośny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarasiuk komt bij de bal en schiet. Arias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walda rent richting de bal. Walda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bahele probeert naar een medespeler te passen. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira verovert de bal door een tackle van achteren. Rovira schiet op doel. Prepoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bahele speelt de bal door. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi onderschept slim de pass. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Erikçi kopt de bal weg. Rovira rent richting de bal. Rovira passt de bal met de wreef. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Prepoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nieznośny passt de bal in één keer door. Walda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryk. Bryk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusińska Targówek 47%, fc.fidar 53%.
Lusińska Targówek - fc.fidar 1:0

50e minuut.
Inworp. Lopes komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bontempi passt de bal in één keer door. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tarasiuk zijn tegenspeler op de grond. Tarasiuk krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny passt de bal zonder na te denken. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Bahele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele passt de bal zonder na te denken. Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira verovert de bal door een tackle van achteren. Rovira schiet op doel. Prepoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Maldivo verovert de bal door een tackle van achteren. Maldivo speelt de bal door. Bahele rent richting de bal. Bahele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gryglak passt de bal zonder na te denken. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft de bal voor. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lusińska Targówek - fc.fidar 1:1

87e minuut.
Rovira passt de bal in één keer door. Bahele is nu in balbezit. Gryglak rent richting de bal. Bahele onderschept slim de pass. Bahele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lusińska Targówek - fc.fidar 2:1

88e minuut.
Kenéz geeft de bal voor. Bryk kopt de bal weg. Vainiomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele onderschept slim de pass. Bahele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusińska Targówek 49%, fc.fidar 51%.
Lusińska Targówek - fc.fidar 2:1