Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmianka RKS Kapela Borixona
2222 Tactiek BA!
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.7 gemiddelde waardering 57.1
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Checchi passt de bal met de wreef. Trabalza rent richting de bal. Trabalza geeft een hoge lob. Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. Escala bokst de bal weg.

11e minuut.
Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Topalbećirović kan de bal niet met de borst controleren. Topalbećirović probeert naar een medespeler te passen. Helbig heeft problemen om de bal te vangen. Helbig geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Argerio geeft de bal voor. Słonecznik kopt de bal weg. Klungelig pakt Trabalza de bal. Trabalza geeft de bal voor. Słonecznik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gamla passt de bal in één keer door. Trabalza rent richting de bal. Helbig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helbig krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Checchi verovert de bal door een tackle van achteren. Checchi met een sublieme pass. Trabalza rent richting de bal. Trabalza geeft een lange en hoge pass. Słonecznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Argerio passt de bal zonder na te denken. Trabalza is nu in balbezit. Trabalza met een sublieme pass. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik schiet op doel. Escala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Tuiskula passt de bal in één keer door. Topalbećirović rent richting de bal. Topalbećirović geeft een hoge lob. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Papia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 45%, Kapela Borixona 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmianka RKS - Kapela Borixona 0:0

49e minuut.
Ługowski met een sublieme pass. Tuiskula rent richting de bal. Met opzet legt Gorawski zijn tegenspeler op de grond. Gorawski krijgt een gele kaart. Tuiskula raakt geblesseerd tijdens het duel. Helbig met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tuiskula de bal. Tuiskula geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Argerio met de inworp. Trabalza bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabalza passt de bal met de wreef. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Escala met een harde bal richting middenveld. Checchi rent richting de bal. Checchi geeft een hoge lob. Słonecznik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tuiskula met een sublieme pass. Helbig bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ługowski. Helbig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helbig met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Papia trapt de bal weg van het doel. Trabalza kopt de bal weg. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słonecznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Checchi met een snel genomen vrije trap. Trabalza met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 45%, Kapela Borixona 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmianka RKS - Kapela Borixona 0:0