Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Błonie The Power Sun
424 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. Klungelig pakt Luiña de bal. Vicol verovert de bal door een tackle van achteren. Kocian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Prochownik geeft een hoge lob. Inworp. Idoraş met een snelle inworp. Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Julinder rent richting de bal. Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Barragán speelt de bal door. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. Boccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Boccato met een sublieme pass. Vicol rent richting de bal. Ahumada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ahumada naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Julinder rent richting de bal. Sotirov verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirov speelt de bal door. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - The Power Sun 0:1

13e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada geeft de bal voor. Hawkins kopt de bal weg. Vicol is nu in balbezit. Vicol haalt uit met een fantastische trap. Leier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Luiña de bal. Kocian rent richting de bal. Kocian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Błonie - The Power Sun 1:1

18e minuut.
Pataridze passt de bal zonder na te denken. Faust heeft problemen om de bal te vangen. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai draait met de bal, schiet en ... Boccato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - The Power Sun 1:2

18e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Vicol met een sublieme pass. Kocian is nu in balbezit. Kocian schiet op doel. Leier bokst de bal weg.

24e minuut.
Sotirov met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins maakt een afschuwelijke overtreding. Hawkins krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Barragán speelt de bal door. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai passt de bal met de wreef. Barragán rent richting de bal. Barragán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - The Power Sun 1:3

26e minuut.
Ragel verovert de bal door een tackle van achteren. Ragel geeft een lange en hoge pass. Daar is Pataridze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Julinder is nu in balbezit. Julinder speelt de bal door. Kocian probeert naar een medespeler te passen. Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
AL Awzai met een sublieme pass. Barragán met een sublieme pass. Posada is nu in balbezit. Ragel verovert de bal door een tackle van achteren. Ragel haalt uit met een fantastische trap. Boccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 47%, The Power Sun 53%.
KS Błonie - The Power Sun 1:3

48e minuut.
Lindås geeft een hoge lob. Inworp. Myga met de inworp. Hawkins geeft een hoge lob. Kocian springt en kopt de bal. Leier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Luiña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagibalov komt het veld opgelopen. Lindås zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - The Power Sun 1:4

64e minuut.
Vicol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ambroszkiewicz de bal. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Błonie - The Power Sun 1:5

73e minuut.
Barragán speelt de bal door. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Julinder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Julinder krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Barragán rent richting de bal. Julinder onderschept slim de pass. Julinder speelt de bal door. Zagibalov is nu in balbezit. Zagibalov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ragel is nu in balbezit. Ragel speelt de bal door. Posada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Posada geeft een hoge lob. Inworp. Torres met een snelle inworp. Ragel rent richting de bal. Ragel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sotirov onderschept slim de pass. Sotirov passt de bal met de wreef. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Ragel is nu in balbezit. Ragel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Barragán speelt de bal door. Ragel rent richting de bal. Ragel haalt uit met een fantastische trap. Boccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błonie 55%, The Power Sun 45%.
KS Błonie - The Power Sun 1:5