Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: Sikawaspor Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19999
Sikawaspor getto102
Chivas Tactiek 5Defensive4DEF
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Focacci probeert de bal met de borst te controleren. Stănăşilă met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Nordmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - getto102 1:0

14e minuut.
Szadkowski rent richting de bal. Szadkowski geeft een lange en hoge pass. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een hoge lob. Nowak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Podolis passt de bal met de wreef. Nowak is nu in balbezit. Giovani verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak onderschept slim de pass. Nowak draait met de bal, schiet en ... Nordmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Giovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis verovert de bal door een tackle van achteren. Podolis speelt de bal door. Ambrozik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Nowak passt de bal in één keer door. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik geeft een hoge lob. Stănăşilă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gasperoni passt de bal in één keer door. Podolis geeft een lange en hoge pass. Zirous probeert de bal aan de voet te houden. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. Nordmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 42%, getto102 58%.
Sikawaspor - getto102 1:0

47e minuut.
Zirous geeft een lange en hoge pass. Galiński kopt de bal weg. Szadkowski is nu in balbezit. Ambrozik onderschept slim de pass. Ambrozik geeft de bal voor. Nordmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Kawanabe passt de bal in één keer door. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Lewy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nowak geeft een lange en hoge pass. Szadkowski onderschept slim de pass. Ambrozik kopt de bal weg. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Focacci kopt de bal weg. Szadkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ambrozik geeft een hoge lob. Podolis is nu in balbezit. Podolis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buitenspel voor Piątek. Goede buitenspelval van de verdediging. Nowrotek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Piątek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pattavina probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek schiet op doel. Lewy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Szadkowski de bal. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kowalik krijgt een gele kaart. Stănăşilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rempalski komt het veld opgelopen. Pawełczyk komt het veld opgelopen. Nowak neemt de penalty, wat een uithaal! Nordmann bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Menini geeft de bal voor. Inworp. Giovani met de inworp. Pattavina controleert de bal met de borst. Pattavina geeft een lange en hoge pass. Lewy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 33%, getto102 67%.
Sikawaspor - getto102 1:0