Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: North Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14986
The Power Sun **Barcelona**
Attack Tactiek Barca
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 50.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Inworp. Žunić met een snelle inworp. Łupina rent richting de bal. Łupina haalt uit met een fantastische trap. Leier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 0:1

6e minuut.
Dolenc geeft een hoge lob. Fedorchea kopt de bal weg. Daar is Igwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łupina is nu in balbezit. Łupina haalt uit met een fantastische trap. Leier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel is nu in balbezit. Kuciel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuciel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Žunić rent richting de bal. Žunić passt de bal in één keer door. Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea draait met de bal, schiet en ... Leier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 0:2

16e minuut.
Ingorov passt de bal zonder na te denken. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić passt de bal in één keer door. Łupina rent richting de bal. Łupina haalt uit met een fantastische trap. Leier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pataridze passt de bal met de wreef. AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai met een sublieme pass. Ragel rent richting de bal. Ragel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 1:2

22e minuut.
Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenc onderschept slim de pass. Dolenc passt de bal met de wreef. Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 1:3

27e minuut.
Zhanbo is nu in balbezit. Zhanbo geeft de bal voor. Lindås rent richting de bal. Fedorchea onderschept slim de pass. Fedorchea draait met de bal, schiet en ... Leier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dolenc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Žunić de bal. Žunić speelt de bal door. Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 48%, **Barcelona** 52%.
The Power Sun - **Barcelona** 1:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žunić met de inworp. Saez rent richting de bal. Žunić geeft een lange en hoge pass. Łupina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kuciel met een sublieme pass. Žunić rent richting de bal. Žunić met een sublieme pass. Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea schiet op doel. Leier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 1:4

56e minuut.
Ingorov speelt de bal door. Dolenc met een sublieme pass. Łupina rent richting de bal. Łupina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 1:5

59e minuut.
Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov passt de bal zonder na te denken. Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea schiet op doel. Leier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Žunić probeert naar een medespeler te passen. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Łupina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 1:6

72e minuut.
Pataridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataridze passt de bal in één keer door. Zhanbo speelt de bal door. Łupina rent richting de bal. Łupina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. Prochownik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žunić met een snelle inworp. Dolenc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barragán kopt de bal weg. AL Awzai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žunić. Žunić krijgt een gele kaart. AL Awzai raakt geblesseerd tijdens het duel. Sotirov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torres kopt de bal weg. Ragel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - **Barcelona** 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 51%, **Barcelona** 49%.
The Power Sun - **Barcelona** 2:6