Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacional Zdrój taliba
Inter 442 Tactiek 444
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto speelt de bal door. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski draait met de bal, schiet en ... Lemański bokst de bal weg.

13e minuut.
Căpraru passt de bal zonder na te denken. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán passt de bal met de wreef. Sedef is nu in balbezit. Sedef haalt uit met een fantastische trap. Saja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski passt de bal met de wreef. Barreto rent richting de bal. Barreto geeft de bal voor. Martonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Godebski passt de bal met de wreef. Martonyi heeft problemen om de bal te vangen. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Koern met een sublieme pass. Farfán is nu in balbezit. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Căpraru rent richting de bal. Căpraru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Godebski is nu in balbezit. Godebski passt de bal met de wreef. Martonyi rent richting de bal. Martonyi draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - taliba 1:0

29e minuut.
Koern rent richting de bal. Koern passt de bal in één keer door. La Volpe is nu in balbezit. Sedef onderschept slim de pass. Sedef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - taliba 1:1

32e minuut.
Rosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosidis geeft de bal voor. Godebski kopt de bal weg. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - taliba 2:1

34e minuut.
Saja trapt de bal weg van het doel. Calero probeert naar een medespeler te passen. Godebski rent richting de bal. Godebski draait met de bal, schiet en ... Kolbusz probeert de bal aan de voet te houden. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Farfán passt de bal in één keer door. Koern met een sublieme pass. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft een hoge lob. Sedef springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - taliba 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 56%, taliba 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internacional Zdrój - taliba 2:2

46e minuut.
Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Qosaj is nu in balbezit. Qosaj geeft een hoge lob. Sedef springt en kopt de bal. Saja bokst de bal weg.

56e minuut.
Martonyi passt de bal in één keer door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft de bal voor. Godebski is nu in balbezit. Godebski draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
La Volpe probeert naar een medespeler te passen. Koern is nu in balbezit. Koern passt de bal met de wreef. Farfán rent richting de bal. Farfán geeft de bal voor. Saja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Farfán passt de bal zonder na te denken. Qosaj probeert naar een medespeler te passen. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft de bal voor. Sedef maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Saja met een harde bal richting middenveld. Koern kopt de bal weg. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft de bal voor. Sedef krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koern passt de bal met de wreef. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán geeft de bal voor. Sedef krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - taliba 2:3

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhabin komt het veld opgelopen. Bugryn komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zhabin geeft een hoge lob. Gaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaon speelt de bal door. Bugryn geeft de bal voor. Martonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Lemański bokst de bal weg.

75e minuut.
Zhabin kopt de bal weg. Godebski rent richting de bal. Godebski speelt de bal door. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Koern met een sublieme pass. Klungelig pakt Farfán de bal. Zhabin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zhabin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zhabin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. La Volpe met de inworp. Barreto controleert de bal met de borst. Barreto geeft een hoge lob. Martonyi rent richting de bal. Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kolbusz met een sublieme pass. Qosaj met een sublieme pass. Bugryn is nu in balbezit. Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru geeft de bal voor. Saja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 46%, taliba 54%.
Internacional Zdrój - taliba 2:3