Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL UNITED FC Glovas
home Tactiek styczen21
64% Balbezit 36%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 49.8
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Koplárovics verovert de bal door een tackle van achteren. Koplárovics geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nəsirov de bal. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı haalt uit met een fantastische trap. Prinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
García Bermejo probeert de bal aan de voet te houden. Zəngilanlı onderschept slim de pass. Zəngilanlı passt de bal in één keer door. Zličić is nu in balbezit. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mełgieś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś met een sublieme pass. García Bermejo met een sublieme pass. Verville is nu in balbezit. Verville haalt uit met een fantastische trap. Michniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mełgieś neemt de hoekschop. Verville maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pinilla kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lepouras de bal onder controle te krijgen. Verville is nu in balbezit. Verville schiet op doel. Michniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shikuku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sztandera komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt Andraszak de bal. Zličić rent richting de bal. Zličić passt de bal met de wreef. Zəngilanlı rent richting de bal. Zəngilanlı haalt uit met een fantastische trap. Prinz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
García Bermejo rent richting de bal. Verville rent richting de bal. García Bermejo is nu in balbezit. Verville rent richting de bal. Verville draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Glovas 1:0

35e minuut.
Daar is Verville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaydın geeft de bal voor. Zəngilanlı kopt de bal weg. Zličić rent richting de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Petlarov speelt de bal door. Koplárovics rent richting de bal. Gozo onderschept slim de pass. Gozo geeft de bal voor. Verville krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Verville de bal. García Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Bermejo met een sublieme pass. Gozo is nu in balbezit. Gozo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 50%, FC Glovas 50%.
REAL UNITED - FC Glovas 1:0

58e minuut.
García Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Bermejo passt de bal met de wreef. Pinilla speelt de bal door. Zəngilanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəngilanlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Andraszak de bal. Zličić is nu in balbezit. Andraszak begaat een overtreding. Zličić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lepouras komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
García Bermejo rent richting de bal. García Bermejo passt de bal in één keer door. Sztandera rent richting de bal. Verville onderschept slim de pass. Verville haalt uit met een fantastische trap. Michniak bokst de bal weg. Gozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozo haalt uit met een fantastische trap. Michniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mełgieś passt de bal met de wreef. Verville bereikt de bal nog maar net als eerste. Verville passt de bal zonder na te denken. Gozo is nu in balbezit. Gozo schiet op doel. Michniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov met een sublieme pass. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić schiet op doel. De bal raakt de paal. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL UNITED - FC Glovas 1:1

82e minuut.
Simplício komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pinilla geeft een hoge lob. Daar is Nəsirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zəngilanlı is nu in balbezit. Zəngilanlı haalt uit met een fantastische trap. Prinz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Glovas 1:2

88e minuut.
Maier met een sublieme pass. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mełgieś met een sublieme pass. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 43%, FC Glovas 57%.
REAL UNITED - FC Glovas 1:2