Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuczy Real Madryt KS Gorzów
Borsuk433 Tactiek super zero pop
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Sztanga is nu in balbezit. Sztanga passt de bal met de wreef. Kościelniak is nu in balbezit. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hermosín passt de bal in één keer door. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski kan de bal niet met de borst controleren. Manuszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Stadnik rent richting de bal. Stadnik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hermosín de bal. Hermosín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt De Fazio de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sztanga rent richting de bal. Sztanga met een sublieme pass. Kościelniak probeert naar een medespeler te passen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:1

22e minuut.
Cavallino met een harde bal richting middenveld. Sztanga kopt de bal weg. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Manuszewski neemt de hoekschop. Sztanga probeert naar een medespeler te passen. Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:2

24e minuut.
Kwon-Bum passt de bal in één keer door. Kościelniak rent richting de bal. Kościelniak geeft een hoge lob. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz passt de bal zonder na te denken. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga geeft een hoge lob. Hermosín maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kościelniak passt de bal met de wreef. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik geeft een hoge lob. Daar is Pleśnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadnik geeft een hoge lob. Cavallino bokst de bal weg. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:3

36e minuut.
Sztanga geeft een hoge lob. Hermosín heeft problemen om de bal te vangen. De Fazio rent richting de bal. Hermosín onderschept slim de pass. Hermosín schiet op doel. Cavallino bokst de bal weg.

37e minuut.
Sztanga geeft de bal voor. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap. Cavallino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:4

41e minuut.
Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelniak onderschept slim de pass. Kościelniak passt de bal zonder na te denken. Hermosín heeft problemen om de bal te vangen. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Cavallino bokst de bal weg.

42e minuut.
Kościelniak rent richting de bal. Kościelniak passt de bal met de wreef. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín schiet op doel. Cavallino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:5

43e minuut.
Dúbravec rent richting de bal. Dúbravec passt de bal met de wreef. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Cavallino bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap. Cavallino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuczy Real Madryt 72%, KS Gorzów 28%.
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:6

49e minuut.
Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski geeft de bal voor. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. Cavallino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 0:7

55e minuut.
Brnadić passt de bal in één keer door. Kwon-Bum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostelecki. Kostelecki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Sztanga heeft problemen om de bal te vangen. Sztanga probeert naar een medespeler te passen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Palimąka is nu in balbezit. Palimąka passt de bal met de wreef. Sztanga met een sublieme pass. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manuszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hermosín krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kasiarz speelt de bal door. Daar is Manuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dúbravec is nu in balbezit. Hermosín verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kwon-Bum geeft de bal voor. Talarek is nu in balbezit. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 1:7

75e minuut.
Manuszewski speelt de bal door. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik passt de bal in één keer door. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap. Cavallino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 1:8

81e minuut.
Sztanga passt de bal met de wreef. Kościelniak rent richting de bal. Kościelniak passt de bal met de wreef. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 1:9

83e minuut.
Klungelig pakt Pleśnar de bal. Manuszewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dúbravec de bal onder controle te krijgen. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Cavallino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 1:10

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palimąka met de inworp. Kościelniak met een sublieme pass. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kościelniak passt de bal zonder na te denken. Sztanga probeert naar een medespeler te passen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski draait met de bal, schiet en ... Cavallino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuczy Real Madryt 64%, KS Gorzów 36%.
Borsuczy Real Madryt - KS Gorzów 1:10