Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039
  • Stadion: minec Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 24986
minec Wilczak Bydgoszcz
442 Tactiek flet
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Maltež verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov onderschept slim de pass. Donkov passt de bal in één keer door. Abramovic rent richting de bal. Abramovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pärnik geeft de bal voor. Jęczeń rent richting de bal. Manco is nu in balbezit. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź passt de bal met de wreef. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker geeft een hoge lob. Manco rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ślepokura trapt de bal weg. González Aller kopt de bal weg. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec 40%, Wilczak Bydgoszcz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
minec - Wilczak Bydgoszcz 0:0

46e minuut.
Alcántara komt het veld opgelopen. Glam komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kyriakoudis geeft de bal voor. Terzaghi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfeiffer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jęczeń maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Pfeiffer de bal. Nalepa is nu in balbezit. Nalepa probeert naar een medespeler te passen. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lineker probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer is nu in balbezit. Terzaghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terzaghi krijgt een gele kaart. Pfeiffer raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfeiffer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń schiet op doel. Ślepokura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Wilczak Bydgoszcz 1:0

71e minuut.
Nalepa rent richting de bal. Nalepa speelt de bal door. Abramovic met een sublieme pass. González Aller is nu in balbezit. González Aller draait met de bal, schiet en ... Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Terzaghi onderschept slim de pass. Terzaghi passt de bal met de wreef. Pärnik met een sublieme pass. Manco rent richting de bal. Manco schiet op doel. Ślepokura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Słowikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lineker speelt de bal door. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minec - Wilczak Bydgoszcz 2:0

86e minuut.
Lineker passt de bal met de wreef. Kyriakoudis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lüssem de bal. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel. Ślepokura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec 30%, Wilczak Bydgoszcz 70%.
minec - Wilczak Bydgoszcz 2:0