Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039
  • Stadion: Żbiki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11271
Żbiki2008 Internacional Zdrój
nsob3 Tactiek Inter 442
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Rozas met een sublieme pass. La Volpe speelt de bal door. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Godebski is nu in balbezit. Godebski geeft een hoge lob. Rołka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto geeft de bal voor. MacVail kopt de bal weg. Barreto geeft een lange en hoge pass. Godebski maakt een snoekduik en kopt de bal. Rołka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Carpano probeert naar een medespeler te passen. Grozdanić rent richting de bal. Met opzet legt Missał zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Missał moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Missał schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Szendrei met een sublieme pass. Mihalcea geeft een hoge lob. Godebski is nu in balbezit. Godebski draait met de bal, schiet en ... Rołka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kubitschek is nu in balbezit. Kubitschek schiet op doel. Rosidis probeert de bal aan de voet te houden. Rozas geeft de bal voor. Mieder maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
La Volpe geeft de bal voor. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft de bal voor. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Calero passt de bal zonder na te denken. Godebski is nu in balbezit. Godebski passt de bal met de wreef. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi schiet op doel. Rołka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 59%, Internacional Zdrój 41%.
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 0:1

46e minuut.
Żwirek komt het veld opgelopen. Monarev komt het veld opgelopen. McArthur komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Martonyi rent richting de bal. Martonyi probeert naar een medespeler te passen. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 0:2

58e minuut.
Grozdanić kopt de bal weg. Monarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pangraţiu krijgt een gele kaart. Monarev raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kubitschek neemt zijn aanloop. Saja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

60e minuut.
Martonyi passt de bal zonder na te denken. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Godebski de bal. Godebski schiet op doel. McArthur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 0:3

65e minuut.
Pędzich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akalin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanić geeft een lange en hoge pass. Saja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 1:3

70e minuut.
Inworp. Bugryn komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Martonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpano probeert naar een medespeler te passen. Barreto speelt de bal door. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea speelt de bal door. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi schiet op doel. McArthur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski schiet op doel. McArthur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 1:4

86e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft een hoge lob. Martonyi kopt de bal weg. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft de bal voor. Godebski kopt de bal weg. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żbiki2008 57%, Internacional Zdrój 43%.
Żbiki2008 - Internacional Zdrój 1:4