Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL UNITED FC Palmo
home Tactiek Palmo
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Potoczak met een sublieme pass. Plevák rent richting de bal. Plevák probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fudała speelt de bal door. Plevák heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chrabąszcz. Plevák wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Plevák met een snel genomen vrije trap. Matusek heeft problemen om de bal te vangen. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Potoczak geeft een lange en hoge pass. Chancentod kopt de bal weg. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski haalt uit met een fantastische trap. Prinz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL UNITED - FC Palmo 0:1

32e minuut.
Petlarov heeft problemen om de bal te vangen. Petlarov passt de bal met de wreef. Gozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozo draait met de bal, schiet en ... Lago probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Mełgieś passt de bal zonder na te denken. García Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Bermejo passt de bal met de wreef. Gozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Soboczyński probeert naar een medespeler te passen. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak met een sublieme pass. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 64%, FC Palmo 36%.
REAL UNITED - FC Palmo 0:1

59e minuut.
Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov speelt de bal door. Verville bereikt de bal nog maar net als eerste. Verville draait met de bal, schiet en ... Lago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL UNITED - FC Palmo 1:1

60e minuut.
Simplício komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Morela rent richting de bal. Mełgieś verovert de bal door een tackle van achteren. Mełgieś geeft een hoge lob. Gozo is nu in balbezit. Gozo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dłużewski komt het veld opgelopen. Koszaliński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kiełczykowski rent richting de bal. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski begaat een overtreding. Fudała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Potoczak passt de bal met de wreef. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski passt de bal met de wreef. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ... Prinz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fudała heeft problemen om de bal te vangen. Chancentod probeert naar een medespeler te passen. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski schiet op doel. Prinz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

88e minuut.
Simplício passt de bal zonder na te denken. Petlarov is nu in balbezit. Petlarov probeert naar een medespeler te passen. Gozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozo haalt uit met een fantastische trap. Lago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL UNITED 55%, FC Palmo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL UNITED - FC Palmo 1:1