Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilczak Bydgoszcz KS Gorzów
flet Tactiek super zero pop
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Manuszewski is nu in balbezit. González Aller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manuszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Folc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korthout met de inworp. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa passt de bal met de wreef. González Aller rent richting de bal. Donkov met een sublieme pass. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Carnasoli geeft een hoge lob. González Aller kopt de bal weg. Abramovic rent richting de bal. Abramovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - KS Gorzów 1:0

18e minuut.
Carnasoli speelt de bal door. Donkov is nu in balbezit. Donkov speelt de bal door. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chmiest is nu in balbezit. Słowikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski geeft een lange en hoge pass. González Aller rent richting de bal. González Aller schiet op doel. Judek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski geeft de bal voor. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczak Bydgoszcz 34%, KS Gorzów 66%.
Wilczak Bydgoszcz - KS Gorzów 1:0

54e minuut.
Korthout probeert naar een medespeler te passen. Jurcic rent richting de bal. Jurcic passt de bal met de wreef. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov passt de bal in één keer door. Nalepa speelt de bal door. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic draait met de bal, schiet en ... Judek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - KS Gorzów 2:0

63e minuut.
Nalepa kopt de bal weg. Klungelig pakt Talarek de bal. Abramovic is nu in balbezit. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - KS Gorzów 3:0

66e minuut.
Donkov passt de bal zonder na te denken. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki passt de bal in één keer door. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Nalepa met de inworp. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Abramovic rent richting de bal. Abramovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kostelecki passt de bal met de wreef. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Terzaghi zijn tegenspeler op de grond. Terzaghi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Ślepokura met een sublieme pass. Donkov is nu in balbezit. Donkov passt de bal zonder na te denken. González Aller is nu in balbezit. González Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczak Bydgoszcz - KS Gorzów 4:0

83e minuut.
Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout onderschept slim de pass. Korthout geeft een hoge lob. Daar is Donkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donkov passt de bal met de wreef. Judek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kasiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov rent richting de bal. Donkov passt de bal in één keer door. González Aller is nu in balbezit. González Aller schiet op doel. Paal! Talarek heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczak Bydgoszcz 27%, KS Gorzów 73%.
Wilczak Bydgoszcz - KS Gorzów 4:0